Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Catwalk of podium huren voor uw evenement in Eindhoven

Belangrijk voor sprekers, muziekartiesten of modellen is het hebben van een goed podium. Zelfs achterin de zaal moeten zij goed zichtbaar zijn voor het publiek. Om u te helpen in het zichtbaar worden voor het publiek bieden wij de beste podia en catwalks aan voor uw presentatie, feest, modeshow of concert. Wat uw evenement ook is, wij ondersteunen u graag in de verhuur van podia en catwalks.

Podium huren Eindhoven

Kiest u voor het huren van een podium van ons, dan kiest u voor gemak. De producten dei wij leveren zijn van hoge kwaliteit, en toch eenvoudig samen te stellen. Geef ons dat wat uw wensen zijn in termen van afmetingen en wij regelen de rest! Een podium samenstellen gaat heel gemakkelijk. Wij vernemen graag welke afmeting (in hele meters) en hoogte het podium moet hebben. Vervolgens kunt u voor de afwerking diverse podium accessoires toevoegen. Denk hierbij aan een tapijt of bijvoorbeeld een podium trap.

Catwalk huren Eindhoven

Heeft u een modeshow of presentatie op de planning staan? Wilt u uw kledinglijn of een nieuw product promoten in Eindhoven? Kies dan voor de podia en catwalks van HWC Events & Rental. Communiceer met ons uw gewenste afmetingen, hoogte en afwerking en wij leveren de catwalk kant en klaar op uw gewenste locatie. Daarbij ondersteunen wij u graag in de op- en afbouw. Deze diensten hebben wij eerder mogen leveren in steden zoals Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Veldhoven, Science park Eindhoven, Den Bosch, Eindhoven, Gorinchem, Best, Maastricht en Valkenswaard. Ook op locaties zoals Evenementenhal Gorinchem en Brabanthallen ’s-Hertogenbosch waren wij aanwezig.

Hoogte podium of catwalk

Voor grotere evenementen is een podium van 60 tot 100 centimeter aangeraden. Zo staat u hoog genoeg dat u ook wordt gezien door het publiek helemaal achterin. In kleine ruimtes wordt een podium van 20, 40 of 60 centimeter aangeraden. U bepaald zelf, in stappen van 20 centimeter, hoe hoog u uw podium wilt hebben als u bij ons huurt. Wij hebben eerder in Evenementenhal Gorinchem, en congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch voorzien van podia en catwalks.

Podium afwerking

U kunt zelf bepalen hoe u uw podium wilt aankleden. Kiest u voor tapijttegels, tapijt uit één rol of gaat u voor iets anders? Al uw wensen kunnen met ons worden besproken. Wij ondersteunen u graag in het leveren van een podium of catwalk voor uw evenement, feest of festival. Wij hebben eerder podia mogen leveren in steden zoals Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Veldhoven, Science park Eindhoven, Den Bosch, Eindhoven, Gorinchem, Best, Maastricht en Valkenswaard.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U