Harting 10 meter

Harting 16P Male/Female 10 meter

Handige multikabel met een lengte van 10 meter om te gebruiken voor stroomtoevoer of dimspanning naar bijvoorbeeld hangende trussen.

3,00 excl. BTW

Harting 10 meter

Harting, een niet te onderschatten multikabel in de audiovisuele industrie. Al jarenlang is deze kabel niet weg te denken uit de evenementenindustrie. Alhoewel zijn functie steeds meer veranderd, is deze kabel nog steeds een betrouwbare factor. Vroeger werd dit type bekabeling vooral gebruikt voor dimspanning voor ouderwetse halogeenlampen. Tegenwoordig is het ideale oplossing voor distribueren van maximaal 8 230V stroomgroepen over een enkele kabel.

Harting

Deze harting kabel heeft een lengte van 10 meter. Hiermee is deze kabel uitstekend te gebruiken voor het verlengen van een aanvoerkabel of om te gebruiken voor het doorlussen van break outs. Deze kabel is voorzien van 16 aders met een dikte van 2,5mm2. Hierdoor kun je de kabel met een gerust hart volledig belasten, in tegenstelling tot versies met slechts aders van 1,5mm2. Onze bekabeling kun je per aderpaar met een gerust hart belasten tot 16A. Je hoeft je hierbij geen zorgen te maken over de productie van warmte. De aders zijn voldoende dik voor het transporteren van deze hoeveelheid stroom.

Gebruik Kabels

Kabels zijn op het eerste oog geen grote kostenpost tijdens evenementen. Het huren van kabels kan inderdaad tegen een relatief laag tarief. Echter is de vervangingswaarde van bekabeling erg aan de prijs. Dit komt doordat wij gebruik maken van hoogwaardige bekabeling met de juiste eigenschappen om veelvuldig te kunnen gebruiken bij evenementen. Wij zorgen daarom goed voor onze kabels en wij verwachten hetzelfde van de huurder. Bij het huren van bekabeling leveren wij deze altijd netjes opgerold en schoon aan. Wij verwachten de kabels dan ook op dezelfde manier retour. Niet opgerolde of vies geretourneerde kabels kunnen resulteren in extra kosten.

Net zoals bij verlengkabels en krachtstroomkabels kun je harting kabels gewoon op elkaar aansluiten. Deze kabel heeft een lengte van 10 meter, maar je kunt er twee aan elkaar koppelen voor een lengte van 20 meter. Wil je geen koppelingen in je kabel? Dan kun je kiezen voor een kabel van 20 meter lang.

Technische specificaties

 • Merk

  ILME

 • Type

  KCMI9TD10

 • Lengte

  10 meter

 • Kleur

  Zwart

 • Connector A

  Harting 16p Male

 • Connector B

  Harting 16p Female

 • Keuring

  NEN3140

 • Veiligheidsnorm

  IP20

 • Gewicht

  8,0 kg

Harting 10 meter bestellen

Handige multikabel met een lengte van 10 meter om te gebruiken voor stroomtoevoer of dimspanning naar bijvoorbeeld hangende trussen.

€ 3,00 excl. BTW