Shure Axient Handheld

Shure Axient Digital AD2 Handheld Transmitter

De ultieme draadloze handheld microfoon met de zeer bekende Beta 58A capsule. Zeer geschikt voor evenementen waar betrouwbaarheid en kwaliteit de speerpunten zijn.

40,00 excl. BTW

Shure Axient Handheld

Organiseert u een congress waar niets aan het toeval overgelaten mag worden? Dan kunt u vertrouwen op de onbevaarbare kwaliteit van de Shure Axient Digitale draadloze microfoon systemen. Shure heeft de successen uit eerdere top series, zoals UHF-R en ULX-D, gecombineerd tot een nieuwe topline: Shure Axient Digital. Dit platform is het beste  wat een geluidstechnicus zich kan wensen. Ongekende geluidsoverdracht, grote signaalstabiliteit, heldere audio, flexibele hardware opties, geavanceerde connectiviteit en uitgebreide controle zijn slechts een kleine greep uit de specificaties van Axient Digital.

Door de uitgebreide mogelijkheden zijn de producten van Axient Digital niet erg geschikt voor particulieren of semi-profsionals. Heeft u geen gedegen kennis van draadloze microfoon systemen? Dan raden wij af gebruik te maken van dit zeer uitgebreide systeem. Hiervoor kunt u beter kiezen voor de gebruiksvriendelijkere Sennheiser systemen.

Bandbreedte

Vanwege het groeiende aantal smartphones en tablets, groeit het aantal draadloze verbindingen inherent mee. Hiermee wordt het echter steeds drukker in de ‘lucht’. De stabiliteit en presentaties van draadloze verbindingen komen hiermee steeds verder onder druk te staan. Om hiermee goed om te kunnen gaan is werkruimte om storingen en interferenties te omzeilen essentieel. De zenders van de Axient Digital serie hebben, net als de ontvangers, een bruikbare bandbreedte van 184 MHz  (470 – 636 MHz). Hiermee is het mogelijk om per 6 Mhz bandbreedte 17 zenders simultaan te gebruiken. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van de ‘High Density’ modus is het zelfs mogelijk om dit aantal te verhogen naar 47 stuks.

Encryptie

Shure Axient Digital is een systeem wat volledig digitaal opereert. Dit verkleind de kans op storingen en maakt nieuwe instellingen mogelijk. Echter maakt het digitaliseren van deze systemen ze ook vatbaarder voor nieuwe problemen. Theoretisch is het mogelijk om dergelijke systemen op afstand te hacken en af te luisteren. Echter heeft Shure er met behulp van AES256 encryptie voor gezorgd dat dit niet meer mogelijk is. Wel zo veilig als er zeer gevoelige informatie wordt besproken.

Microfoon

Onze Shure AD2 transmitters zijn voorzien van de alom bekende B58 Super Cardioïde capsule, kunnen uitstekend overweg met een hoge geluidsdruk en ideaal gevormde frequentie respons. Hierdoor zijn deze microfoons bij uitstek geschikt voor het versterken van spraak en zang.

Configuratie

Houdt er rekening mee dat je voor de werking van dit systeem zowel ontvanger(s) als zender(s) nodig hebt. Dit product betreft enkel de Axient Digital draadloze handheld microfoon. Om dit systeem te kunnen gebruiken is dus noodzakelijk om de bijhorende ontvanger(s) toe te voegen.

Technische specificaties

 • Merk

  Shure

 • Type

  Axient Digital AD2

 • Doeleinde

  Zender

 • Frequentieband

  470 - 636 Mhz

 • Type Microfoon

  Super Cardioïde

 • Kanalen

  20

 • Batterijduur

  8 uur

 • Type Batterij

  2x AA

 • Aansluitingen

  -

 • Maximale SPL

  145 dB

 • Afmetingen

  541 x 635 x 185 mm (B x D x H)

 • Gewicht

  0,34 kg

Tips

Zender / Ontvanger Ratio

Het is mogelijk om meerdere handheld microfoons te verbinden met een ontvanger. Op een dual ontvanger kun u maximaal 2 handheld microfoons verbinden. Op een quad ontvanger zijn dit er 4.

Video

Shure Axient Handheld bestellen

De ultieme draadloze handheld microfoon met de zeer bekende Beta 58A capsule. Zeer geschikt voor evenementen waar betrouwbaarheid en kwaliteit de speerpunten zijn.

€ 40,00 excl. BTW