Shure Axient Dual Receiver

Shure Axient Digital AD4D Dual Receiver

Op zoek naar de beste dubbele ontvanger voor draadloze microfoons? Deze Shure Axient ontvanger biedt alle mogelijkheden die je maar kunt wensen.

95,00 excl. BTW

Shure Axient Dual Receiver

Axient Digital is het nieuwe vlaggenschip onder de draadloze microfoon systemen. Dit systeem is voortgekomen uit eerder behaalde successen met systemen als UHF-R en ULX-D. Wederom heeft Shure het voor elkaar gekregen om het meest geavanceerde platform ooit te ontwikkelen voor ongekende draadloze geluidsoverdracht. Voor professionele producties die een vlekkeloze uitvoering vereisen, biedt Shure Axient Digital alles wat een technicus zich kan wensen. Ongekende signaalstabiliteit, heldere audio, flexibele hardwareopties, geavanceerde connectiviteit en uitgebreide controle zijn de speerpunten van Shure Axient.

Vanwege de zeer uitgebreide mogelijkheden zijn de Shure Axient Digital producten eigenlijk alleen geschikt voor professionals. Heeft u geen gedegen kennis van draadloze microfoon systemen? Dan raden wij aan gebruik te maken van de gebruiksvriendelijkere Sennheiser systemen.

Bandbreedte

Door het steeds verder groeiende aantal draadloze verbindingen, komt het beschikbare RF-spectrum steeds verder onder druk te staan. De betrouwbaarheid en prestaties komen hiermee in het geding. De Axient zenders en ontvangers hebben hiervoor een bruikbare bandbreedte van maar liefst 184 MHz (470 – 636 MHz). Met dit systeem is het mogelijk om 17 zenders simultaan te gebruiken per 6 MHz-televisieband (23 per 8 MHz-televisieband). In de High Density-modus is het mogelijk om dit aantal te verhogen naar 47 stuks per 6 Mhz-televisieband (63 per 8 MHz-televisieband).

Encryptie

Aangezien dit systeem volledig digitaal functioneert, is het theoretisch mogelijk om dit binnen te dringen. Dit maakt afluisteren op afstand mogelijk. Echter is het voor evenementen, waarbij zeer gevoelige informatie wordt besproken, mogelijk om de informatie met AES256 encryptie te versturen. Hiermee wordt het ‘hacken’ van dit systeem onmogelijk gemaakt.

Wireless Workbench

Uiteraard werkt ook Axient Digital samen met Wireless Workbench. Hiermee is het mogelijk om het draadloze microfoon systeem op afstand (en eventueel draadloos) te configureren en controleren. Dit maakt het opzetten van draadloze microfoons in verschillende ruimtes veel gemakkelijker.

Configuratie

Houdt er rekening mee dat je voor de werking van dit systeem zowel zender(s) als ontvanger(s) nodig hebt. Dit product betreft enkel een dubbele ontvanger. Om dit systeem te kunnen gebruiken is dus noodzakelijk om de bijhorende zender(s) toe te voegen.

Technische specificaties

 • Merk

  Shure

 • Type

  Axient Digital AD4D

 • Doeleinde

  Ontvanger

 • Frequentieband

  470 - 636 Mhz

 • Type Microfoon

  -

 • Kanalen

  20

 • Stroomverbruik

  163 watt

 • Aansluitingen

  XLR, AES3, Dante

 • Maximale SPL

  120 dB

 • Afmetingen

  541 x 635 x 185 mm (B x D x H)

 • Gewicht

  4,6 kg

Tips

Gebruiksklaar

Om Shure Axient direct te kunnen gebruiken is het noodzakelijk zowel zender als ontvanger te huren! Vanwege de vele mogelijkheden worden deze los aangeboden.

Video

Shure Axient Dual Receiver bestellen

Op zoek naar de beste dubbele ontvanger voor draadloze microfoons? Deze Shure Axient ontvanger biedt alle mogelijkheden die je maar kunt wensen.

€ 95,00 excl. BTW