Shure Axient Bodypack

Shure Axient Digital AD1 Bodypack Transmitter

Betrouwbare beltpack zender voor Shure Axient Digital draadloze microfoon systemen. Zeer compact en lichtgewicht voor optimaal draagcomfort.

32,00 excl. BTW

Shure Axient Bodypack

Met sommige evenementen zijn enorm grote belangen gemoeid, daarom mag niets aan het toeval worden overgelaten. Naast gekwalificeerde technici is zeer betrouwbare apparatuur natuurlijk essentieel voor een goede afloop. Door de jarenlange ervaring en doorontwikkeling van oudere systemen (UHF-R en ULX-D) heeft Shure een nieuw vlaggenschip ontwikkelt. Door het combineren van techniek uit oudere systemen en de hedendaagse mogelijkheden is Shure Axient Digital gecreëerd. Dit systeem bied grote signaalstabiliteit, kraakheldere audio, multifunctionele hardware opties, geavanceerde connectiviteit en nog uitgebreidere controle. Alles wat uw evenement tot een goed einde kan brengen is aanwezig.

Door de uitgebreide mogelijkheden zijn de producten van Axient Digital alleen geschikt voor professionals. Beschikt u niet over een uitgebreide kennis van draadloze microfoon systemen? Dan raden wij af gebruik te maken van dit zeer uitgebreide systeem. Hiervoor kunt u beter kiezen voor de gebruiksvriendelijkere Sennheiser systemen.

Bandbreedte

Met de groei van het aantal draadloze apparaten, groeit uiteraard ook het aantal draadloze verbindingen. Er ‘vliegt’ steeds meer communicatie door de lucht, waardoor de kant op storingen en interferentie steeds groter wordt. Echter mag dit de kwaliteit en stabiliteit van de draadloze microfoons uiteraard niet aantasten. Om de drukte in de lucht uit de weg te gaan heeft Axient Digital een zeer grote bruikbare bandbreedte van maar liefst 184 MHz (470 – 636 MHz). Hiermee is het mogelijk om per 6 Mhz bandbreedte 17 zenders simultaan te gebruiken. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van de ‘High Density’ modus is het zelfs mogelijk om dit aantal te verhogen naar 47 stuks.

Encryptie

Aangezien het Shure Axient Digital systeem volledig digitaal functioneert, verkleind dit de kans op storingen en maakt nieuwe opties en instellingen mogelijk. Je zou zeggen dat het digitaliseren van deze systemen ze ook vatbaarder voor nieuwe problemen. Theoretisch is het mogelijk om dergelijke systemen op afstand te hacken en af te luisteren. Echter heeft Shure er met behulp van AES256 encryptie ervoor gezorgd dat dit niet meer mogelijk is. Wel zo veilig als er zeer gevoelige informatie wordt besproken.

Microfoon

Onze Shure AD1 transmitters zijn voorzien van de TA4M aansluiting. Aangezien niet alle microfoons over deze aansluiting beschikken, is het noodzakelijk om voor het aansluiten ervan de juiste adapter te hebben. Op verzoek kunnen wij deze meeleveren. Geef dit tijdig aan bij uw accountmanager.

Configuratie

Houdt er rekening mee dat je voor de werking van dit systeem zowel ontvanger(s) als zender(s) nodig hebt. Dit product betreft enkel de Axient Digital draadloze bodypack transmitter. Er is dus geen microfoon inbegrepen! Om dit systeem te kunnen gebruiken is dus noodzakelijk om zowel de gewenste microfoon(s) als de bijhorende ontvanger(s) toe te voegen.

Technische specificaties

 • Merk

  Shure

 • Type

  Axient Digital AD1

 • Doeleinde

  Zender

 • Frequentieband

  470 - 636 Mhz

 • Type Microfoon

  -

 • Kanalen

  20

 • Batterijduur

  8 uur

 • Type Batterij

  2x AA

 • Aansluitingen

  TA4M

 • Maximale SPL

  120 dB

 • Afmetingen

  541 x 635 x 185 mm (B x D x H)

 • Gewicht

  0,142 kg

Tips

Microfoon

Houdt er rekening mee dat dit enkel de bodypack zender betreft. Om hiervan gebruikt te kunnen maken is zowel een microfoon als ontvanger nodig.

Video

Shure Axient Bodypack bestellen

Betrouwbare beltpack zender voor Shure Axient Digital draadloze microfoon systemen. Zeer compact en lichtgewicht voor optimaal draagcomfort.

€ 32,00 excl. BTW