Lichtset 4x Movinghead

4 elegante statieven met draadloze moving head

Perfect voor events en bedrijfsfeesten. Direct klaar om te gebruiken. Draadloze movingheads inclusief statieven voor een makkelijke plaatsing.

310,00 excl. BTW

Lichtset 4x Movinghead

Movingheads zijn een ideale aanvulling op basisverlichting, zoals onze draadloze LED spots. Met gekleurde lichtbundels, bewegingen, patronen en figuren zorgen de movingheads in deze lichtset voor een uitermate sfeervol en feestelijk eindresultaat. Deze movingheads kunnen net zoals de draadloze LED spots volledig draadloos functioneren. Met behulp van de ingebouwde accu gaan deze movingheads 7 tot 14 uur mee. Dit is afhankelijk van het gebruik. Bij veel bewegingen en felle lichtbundels gaan de movingheads minder lang mee, dan bij statische sfeerverlichting met roterende gobo.

Aansturing

Intelligente verlichting, daar zijn movingheads het ultieme voorbeeld van. Is deze term wel helemaal op zijn plek? Deels wel. De movingheads dienen namelijk extern te worden voorzien van de juiste informatie met betrekking tot het uitvoeren van de juiste bewegingen, kleuren en figuren. Deels ook niet, want ze beschikken ook over interne programma’s. Echter zijn deze vaak weinig toepasbaar en niet geschikt voor de meeste evenementen.

Dat is dan ook de regen waarom wij deze lichtset leveren inclusief lichtsturing. Dit is gelukkig ook makkelijker te bedienen voor iedereen zonder ervaring. De lichtsturing bestaat namelijk uit een slimme 6-voudige ‘knoppendoos’. Onder alle knoppen zitten verschillende functies geprogrammeerd. Je kunt hierbij denken aan rustige lichtstanden voor tijdens een diner of begin van het bedrijfsfeest. Voor later op de avond of tijdens een gala zijn er ook uitbundigere programma’s. Is 6 knoppen dan niet wat weinig? Gelukkig niet. Onder iedere knop zitten namelijk meerdere functies of programma’s geprogrammeerd. Dit maakt dat je met één knop meerdere functies kan aansturen. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar valt reuze mee. Deze lichtsturing is voor iedere gebruiker te bedienen. Je kunt simpelweg niets fout doen of kapot maken.

Draadloos

De movingheads kunnen dan wel zonder stroom functioneren, maar voor de aansturing is er toch bekabeling vereist. Dit doen we om het aansturen van de movingheads ook voor minder ervaren gebruikers mogelijk te maken. Deze bekabeling dient vanaf de lichtsturing naar de movingheads te worden gelegd. Vanaf de eerste movinghead lus je de bekabeling simpel door naar de andere lampen in deze lichtset. De volgorde maakt hierin niet uit.

Het aansturing van de verlichting kan vanzelfsprekend wel volledig draadloos, maar dit raden wij enkel aan voor ervaren lichttechnici of audiovisuele professionals. Voor deze draadloze aansturing is een AsteraBox vereist. Deze verzendt de informatie uit de lichtsturing draadloos naar alle movingheads. Deze ontvangen vervolgens informatie over bewegingen, kleuren en figuren, waarna ze dit direct zullen uitvoeren. Het tot stand brengen van deze verbinden moet helaas op iedere locatie handmatig, waardoor wij dit voor minder ervaren gebruikers niet adviseren.

Statief

Het inzetten van volledig draadloze movingheads is zeer representatief, maar dat maakt ze niet direct geschikt voor luxere evenementen. Als je deze verlichting inzet bij een gala of diner, wil je uiteraard ook dat de statieven er chique uitzien. Daar is aan gedacht. Deze movingheads leveren wij met representatieve single pole statieven. Deze hebben geen uitstekende delen, zoals bij een driepootstatief. De minimale hoogte van het statief bedraagt 150 cm. Maximaal uitgeschoven reikt deze tot een hoogte van 250 cm.

Deze set is zeer voor gebruik tijdens een bedrijfsfeest, afterparty, gala of diner. Ben je op zoek naar een set met minder verlichting? Bekijk dan de kleinere versie met 2 movingheads.

Technische specificaties

 • Merk

  SGM

 • Type

  G-1 Beam

 • Stroomverbruik

  40 watt

 • Type Lamp

  LED

 • Openingshoek

  2,8 graden

 • Aantal Gobo's

  15

 • Accu Duur

  Non-stop: 7 - 9 uur - Gemiddeld gebruik 12 - 14 uur

 • Oplaadtijd Accu

  100%: 12 - 16 uur - 75%: 8 - 12 uur

 • Minimale Hoogte

  150 cm

 • Maximale Hoogte

  250 cm

 • Gewicht Spot

  8,9 kg

 • Afmetingen Spot

  219 x 382 x 255 mm

 • Gewicht Set

  44,6 kg

Tips

Aansturing

Wij leveren deze set inclusief geprogrammeerde controller. Wil je deze movingeheads volledig zelf aansturen, neem dan contact met ons op.

Accu

De movingheads worden altijd opgeladen geleverd. Wil je echt zeker zijn dat de verlichting een volle accu heeft, controleer dan altijd de accu capaciteit voorafgaand het evenement.

Video

Lichtset 4x Movinghead bestellen

Perfect voor events en bedrijfsfeesten. Direct klaar om te gebruiken. Draadloze movingheads inclusief statieven voor een makkelijke plaatsing.

€ 310,00 excl. BTW