Professionele Klikker

Interspace Industries MicroCue2-L

Zeer uitgebreide presentatie clicker met groot bereik. Ideaal voor professionele presentaties waar betrouwbare apparatuur is vereist.

25,00 excl. BTW

Professionele Klikker

Deze professionele klikker maakt gebruik van het bekende techniek van Interspace Industries. Hiermee geeft deze draadloze afstandsbediening de spreker op het podium volledige mobiliteit. De kleine, draagbare en robuuste afstandsbediening kan op slechts enkele minuten worden opgestart. Deze kan via een van de USB-aansluitingen aangesloten op een computer. Hiervoor is geen externe voeding vereist. De ontvanger wordt gevoed vanuit de USB-poort op de computer.

Functionaliteit

De presentator heeft tijdens de presentatie de mogelijkheid om zowel ‘vooruit’, ‘terug’ of ‘naar zwart’ te gaan. Aangezien de ontvanger beschikt over een tweetal USB aansluitingen, is het mogelijk om 1 of 2 laptops aan te sluiten. Hiermee is het mogelijk om gelijktijdig twee laptops aan te sturen. Dit zorgt voor gelijktijdige controle van een hoofd- en back-up versie, vertaalversie of een speciale notitie versie van de presentatie. Professionele klikker voor professionele presentaties.

Technische specificaties

 • Merk

  Interspace Industries

 • Type

  MicroCue2-L

 • Verbinding met PC

  USB 2.0 (2x)

 • Bereik

  75 meter

 • Afmetingen klikker

  130 x 55 x 30 mm (D x W x H)

 • Batterijen

  2x AA

Tips

Aansluiten

De ontvanger van deze clicker kan 2 laptops tegelijkertijd aansturen. Hiermee is het mogelijk om een back up presentatie mee te laten draaien.

Bereik

Vanwege de werking via radiofrequentie is het bereik van deze presentatie clicker veel groter dan de standaard clickers (welke functioneren via infrarood).

Video

Professionele Klikker bestellen

Zeer uitgebreide presentatie clicker met groot bereik. Ideaal voor professionele presentaties waar betrouwbare apparatuur is vereist.

€ 25,00 excl. BTW