Krachtstroom 125A 10 meter

CEE 125A 5P Male/Female 10 meter

De krachtpatser onder de krachtstroom kabels. Geschikt voor 125A CEE aansluitingen en met een lengte van 10 meter nog redelijk makkelijk in gebruik.

8,00 excl. BTW

Krachtstroom 125A 10 meter

Deze krachtstroom kabel is alleen voor de hele grote evenementen of waarbij veel apparatuur benodigd is. Lang niet alle locaties beschikken namelijk over een 125A krachtstroom aansluiting en dat is wel noodzakelijk voor het gebruik van deze kabel. Vergis je dan ook niet in de dikte en het gewicht van deze kabel. Deze kabel kun je totaal niet vergelijken met een normaal verlengsnoer. Dat is eigenlijk ook wel logisch, want door deze kabel kan dezelfde hoeveelheid stroom lopen als door 24 normale verlengsnoeren. Een wezenlijk verschil dus en dat zie je terug in de dikte en het gewicht van de kabel.

Krachtstroom Kabel

Deze krachtstroom kabel heeft een lengte van 10 meter en is daarmee ideaal voor het creëren van een verbinding tussen de aansluiting en bijvoorbeeld een verdeelkast. De aansluiting zit namelijk nooit exact gepositioneerd op de gewenste plek en dien daarom bijna altijd te worden voorzien van een verlengsnoer. De basis van deze verlengkabel is vervaardigd van de alom bekende Titanex kabel. Intern tref je 5 aders met een diameter van 35mm2. Op beide uiteinden zitten robuuste 5-polige rode krachtstroom connectoren. Daarnaast is een van de uiteinden voorzien van een mannelijk plug. Het andere uiteinde vanzelfsprekend voorzien van de vrouwelijke connector.

Gebruik

Wij dragen altijd de grootst mogelijk zorg voor onze kabels. Immers begint het voeden van de apparatuur met zo’n krachtstroom kabel. Betrouwbaarheid is daarbij essentieel. Bij het huren van bekabeling leveren wij deze altijd netjes opgerold en schoon aan. Wij verwachten de bekabeling dan ook in dezelfde hoedanigheid retour. Netjes schoon en opgerold dus. Is dat onverhoopt niet het geval, dan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Voor het schoonmaken en opnieuw oprollen van de bekabeling.

Is een125A krachtstroom kabel van 10 meter net niet voldoende voor jouw toepassing? Dan kun je er uiteraard twee huren om tot een totale lengte van 20 meter te komen. Je kunt er ook voor kiezen om een langere versie van 20 meter te huren.

Technische specificaties

 • Merk

  Titanex

 • Type

  H07RN 5G35

 • Lengte

  10 meter

 • Kleur

  Zwart

 • Connector A

  125A CEE 5P Male

 • Connector B

  125A CEE 5P Female

 • Keuring

  NEN3140

 • Veiligheidsnorm

  IP44

 • Gewicht

  32,0 kg

Krachtstroom 125A 10 meter bestellen

De krachtpatser onder de krachtstroom kabels. Geschikt voor 125A CEE aansluitingen en met een lengte van 10 meter nog redelijk makkelijk in gebruik.

€ 8,00 excl. BTW