Enkele Buis 50 cm

Prolyte Single Tube L050 T48-CC050CC

50 cm enkele truss buis. Ideaal om armaturen aan te bevestigen, voor het creëren van een outrigger of om mee te schoren.

1,00 excl. BTW

Enkele Buis 50 cm

De enkele buis, een veel toegepast items bij grotere producties. Je kunt het zien als een soort uitbreiding op een reeds geplaatste truss constructie. Soms moet een lamp op een specifieke plek worden geplaatst, waarbij montage rechtstreeks aan de truss geen uitkomst biedt. Vaak is deze plek wel bereikbaar door het toevoegen een single tube. Met behulp van klemmen kan deze bijvoorbeeld dwars of diagonaal op een truss worden bevestigd.

Eigenschappen Enkele Buis

Deze enkele buis heeft een lengte van 50 cm. Binnen de evenemententechniek is dit een zeer korte versie. Zoals eerder beschreven kan deze pijp gebruikt worden om een armatuur precies op de gewenste plek te hangen, maar in praktijk zal deze buis eerder als een verlengstuk worden gebruik om precies de juiste lengte single tube te creëren. Onze truss buizen zijn namelijk voorzien van conische koppelingen. Dit maakt enerzijds dat deze buizen te koppelen zijn aan een vierkante of driehoekige truss uit de 30 serie van Prolyte. Anderzijds maakt dat deze buizen ook onderling koppelbaar. Door buizen van andere lengte te combineren met deze lengte van 50 cm kan je altijd de gewenste lengte zo dicht mogelijk benaderen. Ben je niet enkel op zoek naar een enkele buis van 50 cm? Wij hebben ook langere versies in ons assortiment, zoals een buis van 1, 2 en 3 meter. Uiteraard allen voorzien van conische koppelingen.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  T48-CC050CC

 • Kleur

  Aluminium

 • Lengte

  50 cm

 • Diameter

  48,3 mm

 • Wanddikte

  3 mm

 • Gewicht

  0,75 kg

Tips

Belastbaarheid

Houd altijd de belasting van de buis en koppeling in de gaten. De belastbaarheid van een enkele buis is niet zeker niet zo groot als die van truss. Echter zijn is deze enkele buis wel veel flexibeler inzetbaar.

Schoren

Deze enkele buis is ideaal om te gebruiken als schoor voor het verstevigen van bijvoorbeeld een hoekstuk.

Video

Enkele Buis 50 cm bestellen

50 cm enkele truss buis. Ideaal om armaturen aan te bevestigen, voor het creëren van een outrigger of om mee te schoren.

€ 1,00 excl. BTW