LED Blacklight

Showtec PAR64 100W COB UV Blacklight

Glow In The Dark, Blacklight of White Party? Dan kan deze verlichting niet ontbreken. Met deze lamp lichten alle witte en fluoriderende kleuren op!

25,00 excl. BTW

LED Blacklight

Wie kent ze niet? De glow in the dark, blacklight en white party’s. Echter wordt zo’n feest pas echt compleet met deze UV Blacklight verlichting. Deze verlichting laat alle witte, neon en fluoriserend kleuren oplichten. Het is net of deze kleuren echt tot leven komen.

Hoeveel Lampen?

Uiteraard begrijpen wij dat het moeilijk is om de juiste hoeveelheid lampen te bepalen voor jouw doeleinde. Een huiskamer feest heeft natuurlijk minder verlichting nodig dan een blacklight volleybal of badminton evenement. Om je van een passend advies te voorzien, willen we je graag verzoeken om een foto van de locatie naar ons toe te sturen.

LED

Deze lampen maken gebruik van een COB LED. Hierdoor deze geen opstarttijd en verbruiken ze significant minder stroom dan de conventionele gasontlading varianten. Het gebied ons wel te zeggen dat je bij LED blacklight verlichting goed moet opletten. Tegenwoordig zijn er veel LED varianten verkrijgbaar, maar deze produceren geven vaak geen echt UV licht, maar een paarse gloed. Hiermee ontstaat geen blacklight effect, witte, neon en fluoriserend kleuren lichten dan niet op. Met onze COB LED Blacklights is dit effect wel gegarandeerd.

Technische specificaties

 • Merk

  Showtec

 • Type

  PAR64 100W COB UV Blacklight

 • Stroomverbruik

  100 watt

 • Type Lamp

  COB LED

 • Opwarmtijd

  Geen

 • Gewicht Lamp

  3,3 kg

 • Afmetingen Lamp

  280 x 268 x 382 mm (B x D x H)

 • Gewicht Transportkist

  2,4 kg

 • Afmetingen Transportkist

  600 x 400 x 433 mm (B x D x H)

Tips

Verduisteren

Het verduisteren van de ruimte is erg belangrijk voor het resultaat van het blacklight effect. Hoe donkerder de ruimte is, hoe beter het effect is.

Plaatsing

De plaatsing van de verlichting is erg belangrijk voor het effect. Standaard worden deze armaturen geleverd met een ophanghaak. Op sommige locaties zijn er echter geen ophangpunten aanwezig. Hiervoor kun je een statief huren, zodat je de lamp alsnog op de gewenste plek kan plaatsen.

Video

LED Blacklight bestellen

Glow In The Dark, Blacklight of White Party? Dan kan deze verlichting niet ontbreken. Met deze lamp lichten alle witte en fluoriderende kleuren op!

€ 25,00 excl. BTW