Lichtset LED Spot

Spot set met Astera AX5 LED spot

Compacte ready-to-use lichtset met draadloze LED spot. Functioneert tot wel 20 uur op accu en is perfect geschikt voor het uitlichten van objecten en personen.

40,00 excl. BTW

Lichtset LED Spot

Compact en direct gebruiksklaar, dat is waar deze lichtset voor staat. Hiermee vormt deze lichtset de basis van ieder kleinschalig evenement. Deze verlichting kan je namelijk zowel gebruik worden voor het uitlichten van diverse objecten als sfeerverlichting. Deze spot heeft een zeer laag stroomverbruik en zelfs de mogelijkheid om 20 uur lang volledig op accu te functioneren. In het laatste geval hebben de spots dus helemaal geen kabels nodig om te functioneren. Erg makkelijk en wel zo netjes. Via de meegeleverde afstandsbediening is het mogelijk de spot in te stellen op een vaste kleur of programma.

Doordat er gebruik gemaakt wordt van LED verlichting is deze lamp in staat verschillende kleuren weer te geven. Hierbij is ook wit licht mogelijk. Het gebruik van ouderwetse kleurenfilter is hiermee overbodig geworden. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de spot instellen op een 10-tal vaste kleuren (rood, oranje, geel, groen, cyan, blauw, magenta, roze, koud wit en warm wit). Voor een minder statisch resultaat is het ook mogelijk om de spot een van de 6 programma’s te laten afspelen. Via de afstandsbediening kun je vervolgens de snelheid van het programma bepalen.

Afhankelijk van de situatie is deze set al geschikt voor evenementen vanaf 10 personen. In een grotere oplage kan je deze ook gebruiken als sfeerverlichting bij een borrel of het uitlichten van een catwalk. Vraag ons gerust om advies voor uw specifieke situatie.

Technische specificaties

 • Merk

  Astera / Wentex

 • Type spot

  Astera AX5

 • Accuduur

  2 tot 20 uur

 • Stroomverbruik

  45 watt

 • Pipe & Drape

  Wentex baseplate, pin and black upright (150 - 250 cm)

 • Minimale hoogte

  1,5 meter

 • Maximale hoogte

  2,5 meter

 • Afmetingen baseplate

  45 x 45 cm

 • Gewicht

  16,8 kg

Tips

Combineren met losse spots

Deze set maakt gebruik van een losse draadloze LED spot, welke u elders in onze shop terugvindt. Door deze te combineren kunt u een perfect sfeer- en feestverlichting set samenstellen.

Opladen

Als u de spots op de accu wilt gebruiken, raden we aan de spots vooraf op te laden. Deze worden niet standaard opgeladen geleverd.

Lichtset LED Spot bestellen

Compacte ready-to-use lichtset met draadloze LED spot. Functioneert tot wel 20 uur op accu en is perfect geschikt voor het uitlichten van objecten en personen.

€ 40,00 excl. BTW