Lichtset 2x Movinghead

2x Statief met draadloze moving head

Complete movinghead set voor kleine evenementen en afterparty's. Simpel en snel te plaatsen. Wordt geleverd met aansturing voor complete controle.

175,00 excl. BTW

Lichtset 2x Movinghead

Met deze lichtset haal je de juiste aanvullende verlichting in huis voor ieder evenement of bedrijfsfeest. Als aanvulling op onze draadloze LED spots vullen deze draadloze movingheads de basis verlichting uitstekend aan. Door de gekleurde lichtbundels uit deze verlichting ontstaat gegarandeerd een feestelijk resultaat. De movingheads kan je uiteraard aansluiten op een stopcontact. Echter kunnen deze ook volledig draadloos functioneren op de ingebouwde accu. Hierop gaan de movingheads 7 tot 14 uur (afhankelijk van het gebruik) mee. Geen stroomkabels die in de weg liggen of op een onmogelijke manier moeten worden weggewerkt.

Aansturing

Movingheads zijn een typisch voorbeeld van intelligente verlichting. Echter zijn ze dit niet uit hunzelf. Deze verlichting dient extern te worden voorzien van de juiste informatie voor de bewegingen, kleuren en figuren. Ze beschikken uiteraard wel over interne programma’s, maar deze passen vaak niet bij de muziek of de stijl van het evenement.

Wij leveren deze lichtset daarom inclusief aansturing. Deze aansturing is op basis van een slimme 6-voudige ‘knoppendoos’. Onder deze knoppen zijn verschillende functies geprogrammeerd. Rustige standen voor aan het begin van de avond of tijdens een diner, maar ook snellere programma’s voor tijdens een feest of gala. Onder iedere knop zitten weer meerdere standen, kleuren en bewegingen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit valt reuze mee. Deze lichtsturing is voor iedere gebruiker te bedienen. Je kunt met deze aansturing simpelweg niets fout doen.

Draadloos

Voor de aansturing van de movingheads moeten we deze voorzien van een signaalkabel. Deze bekabeling voorziet de movingheads – vanaf de controller – van de juiste informatie. Deze bekabeling kunnen we van lamp naar lamp doorkoppelen. Iedere lamp stuurt de ontvangen informatie namelijk ook weer door.

Het aansturen van de verlichting kan uiteraard ook volledig draadloos, maar dit is enkel toepasbaar voor lichttechnici en audiovisuele professionals. Door het toevoegen van een AsteraBox kan de informatie voor bewegingen, kleuren en figuren draadloos naar de movingheads worden verzonden. Het creëren van deze CMRX verbinding kan enkel handmatig en is daarom enkel geschikt voor gekwalificeerde lichttechnici.

Statief

Als je deze movingheads wil gebruiken tijdens een diner of gala, wil je natuurlijk wel dat het er allemaal chique en representatief uitziet. Met deze lichtset zit je daarmee zeker goed. Wij leveren 2 single pole statieven mee met deze movingheads. Deze hebben enkel een rechtopstaande pilaar en een platte grondplaat, dus geen uitstekende delen of irritante driepoot. De movingheads worden geleverd met speciale adapter welke bovenin het statief vergrendeld kan worden. De minimale van het statief is 150 cm. De maximale uitgeschoven lengte bedraagt 250 cm.

Afhankelijk van de situatie is deze set geschikt voor kleinere bedrijfsfeesten en afterparty’s. Ben je op zoek naar een lichtset met meer verlichting? Bekijk dan de grotere versie met 4 movingheads.

Technische specificaties

 • Merk

  SGM

 • Type

  G-1 Beam

 • Stroomverbruik

  40 watt

 • Type Lamp

  LED

 • Openingshoek

  2,8 graden

 • Aantal Gobo's

  15

 • Accu Duur

  Non-stop: 7 - 9 uur - Gemiddeld gebruik 12 - 14 uur

 • Oplaadtijd accu

  100%: 12 - 16 uur - 75%: 8 - 12 uur

 • Minimale Hoogte

  150 cm

 • Maximale Hoogte

  250 cm

 • Gewicht Spot

  8,9 kg

 • Afmetingen Spot

  219 x 382 x 255 mm

 • Gewicht Set

  22,3 kg

Tips

Opladen

Wij leveren de verlichting zoveel mogelijk volledig opgeladen aan. Wil je echt zeker weten dat je met een volle accu het evenement kunt starten? Hang de verlichting voor de zekerheid dan nog even aan het stroomnet.

Aansturing

Deze set wordt geleverd met een vooraf geprogrammeerde aansturing. Wil een specifiek programma of volledig controle, neem dan contact met ons op.

Video

Lichtset 2x Movinghead bestellen

Complete movinghead set voor kleine evenementen en afterparty's. Simpel en snel te plaatsen. Wordt geleverd met aansturing voor complete controle.

€ 175,00 excl. BTW