Lichtset LED Spots

Light Post Double AX5

Ideaal inzetbaar als sfeerverlichting of het uitlichten van een podium. Deze lichtset functioneert volledig draadloos tot wel 20 uur.

65,00 excl. BTW

Lichtset LED Spots

Deze uitgebreide lichtset vormt een zeer goede basis voor ieder evenement. De draadloze LED spots zorgen voor een krachtige en kleurrijke lichtopbrengst. Dit effect kan zowel gebruikt worden voor het creëren van sfeer als het uitlichten van personen of objecten. De spots hebben een zeer laag stroomverbruik en zelfs de mogelijkheid om 20 uur lang volledig op accu te functioneren. In het laatste geval hebben de spots dus helemaal geen kabels nodig om te functioneren. Erg makkelijk en netjes. Via de meegeleverde afstandsbediening is het mogelijk de spots in te stellen een vaste kleur of programma.

Afstandsbediening

Deze LED spots kunnen kunnen verschillende kleuren weergeven, maar ook wit licht. Hiermee is het gebruik van ouderwetse kleurenfilters overbodig geworden. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de spots instellen op een 10-tal vaste kleuren (rood, oranje, geel, groen, cyan, blauw, magenta, roze, koud wit en warm wit). Voor een minder statisch resultaat is het ook mogelijk om de spots een van de 6 programma’s te laten afspelen. Via de afstandsbediening kun je vervolgens de snelheid van het programma bepalen.

Statief

Voor elegante locaties is een normaal driepoot statief eigenlijk niet chique genoeg. Deze neemt vaak onnodig veel ruimte in en kan met de uitstekende poten ook nog gevaar opleveren voor de bezoekers. Gelukkig heb je daar met die representatieve statief geen last van. Dit statief bestaat enkel uit een verzwaarde grondplaat met rechtopstaande paal. Met de meegeleverde T-bar bevestig je simpel en snel 2 LED spots aan het statief. Het statief heeft een minimale hoogte van 150 cm en een maximale hoogte van 250 cm.

Afhankelijk van de situatie is deze set geschikt voor kleine presentaties vanaf 10 personen. Ben je op zoek naar een lichtset met enkele LED spot op een statief? Bekijk dan deze variant. In een grotere hoeveelheid kan je deze ook gebruik als sfeerverlichting bij een borrel of het uitlichten van een catwalk. Vraag ons gerust om advies voor uw specifieke situatie.

Technische specificaties

 • Merk

  Astera

 • Type

  AX5

 • Stroomverbruik

  45 watt

 • Type LED

  RGBAW

 • Batterij

  LG Chem Lithium-ion

 • Batterijduur

  20 uur

 • Batterij Oplaadtijd

  7 uur

 • Openingshoek

  13 graden

 • Minimale Hoogte

  1,5 meter

 • Maximale Hoogte

  2,5 meter

 • Gewicht Spot

  3,4 kg

 • Afmetingen Spot

  145 x 190 x 221 mm

 • Gewicht Set

  22,7 kg

Tips

Combineren

Deze set maakt gebruik van de losse draadloze LED spots, welke u elders in onze shop terugvindt. Door deze te combineren kunt u een complete set voor sfeerverlichting samenstellen.

Opladen

Als u de spots op de accu wilt gebruiken, raden we aan de spots vooraf op te laden. Deze proberen wij altijd opgeladen te leveren, maar door de snelle doorloop kan dit in sommige situaties niet mogelijk zijn.

Video

Lichtset LED Spots bestellen

Ideaal inzetbaar als sfeerverlichting of het uitlichten van een podium. Deze lichtset functioneert volledig draadloos tot wel 20 uur.

€ 65,00 excl. BTW