Ladder Truss 100 cm

Prolyte X30L L100

De Prolyte X30L L100 ladder truss is een sterke lichtgewicht truss met een lengte van 100 cm. Truss uit de Prolyte X-serie is vaak meer belastbaar dan zijn alternatieven op de markt.

3,75 excl. BTW

Ladder Truss 100 cm

Gebruik een ladder truss constructie om bijvoorbeeld een DJ booth, podium of een beursstand een excentrieke look te geven. Met deze lichtgewicht variant van de H30V-serie bezuinigt bespaard uw aanzienlijk op gewicht en ruimte. Daarnaast is deze truss ideaal om bij beurzen, festivals of evenementen te verwerken in de audiovisuele productie.

Ladder Truss

Deze ladder truss heeft helaas niet dezelfde belastbaarheid als de alom bekende vierkante versie. Je kunt deze truss voornamelijk inzetten bij korte overspanningen en kleine lasten. Bij grote overspanningen en zware lasten adviseren wij het gebruik van de vierkante trussen. De lengte van dit trussdeel bedraagt 100 cm. Hiermee is deze truss uitermate geschikt voor het creëren van een outrigger of kleine overspanning naar een andere truss. Kom je met het combineren van deze trussdelen niet helemaal tot de gewenste lengte? Bekijk dan onze ladder truss van 50 cm. Wellicht vormt een hoekstuk van 90 graden ook uitkomst bij het creëren van de gewenste constructie.

Constructie

Om de truss te koppelen en hieruit een constructie te creëren, wordt er gebruik gemaakt van een zeer veilig koppelsysteem. De CCS6 koppelingen dien je te monteren door gebruik te maken van een bijhorende conische pen. Deze conische pen dient na het monteren te borgen met een speciale veer. Op deze manier kun je snel en veilig een complete constructie opbouwen.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  X30L

 • Lengte

  100 cm

 • Buis diameter

  51 mm

 • Wanddikte truss

  2 mm

 • Koppelingssysteem

  CCS6

 • Gewicht

  2,47 kg

 • Afmetingen

  100 x 28,5 x 5 cm (L x B x H)

Tips

Controle

Geen ervaring met het gebruik van truss? Laat dan het idee van de constructie door ons controleren. Op deze manier voorkom je vervelende bouw- en constructiefouten en zal het evenement vlekkeloos verlopen.

Video

Ladder Truss 100 cm bestellen

De Prolyte X30L L100 ladder truss is een sterke lichtgewicht truss met een lengte van 100 cm. Truss uit de Prolyte X-serie is vaak meer belastbaar dan zijn alternatieven op de markt.

€ 3,75 excl. BTW