Ladder truss 2-weg hoek

Prolyte X30L C003F

Compacte 90 graden hoek voor ladder truss. Zeer geschikt voor het ophangen van decoratie of het creëren van een doorgang voor bezoekers.

7,50 excl. BTW

Ladder truss 2-weg hoek

Ladder truss is een compacte oplossing voor als het werken met truss noodzakelijk is, maar de ruimte beperkt. Deze truss is onder andere geschikt voor het ophangen van verlichting of geluid. De toepasbaarheid van ladder truss beperkt zich niet alleen tot deze doeleinde. Je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken voor het ophangen van decoratie of het creëren van een doorgang voor de bezoekers.

Koppelen

Deze hoek geeft samen met de andere ladder trussdelen van 50 en 100 centimeter tal van mogelijkheden voor gebruik bij podia, beurzen en evenementen.
Deze truss hoek wordt ook via de veilige CCS6 koppelsysteem bevestigd aan de bijpassende delen. Het merk Prolyte staat bekend om zijn hoge betrouwbaarheid. Deze truss heeft ten opzichte van de vierkante variant minder ruimte nodig. Hierdoor is deze versie mooier weg te werken. Houdt er echter wel rekening mee dat de ladder truss door het ontwerp minder draagkracht heeft dan de vierkante H30V truss.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  X30L C003F

 • Koppelsysteem

  CCS6

 • Wanddikte truss

  2 mm

 • Afmeting

  50,0 x 50,0 x 5,0 cm (L x B x H)

 • Gewicht

  2,4 KG

Tips

Belastbaarheid

Ladder truss heeft een lagere belastbaarheid van de alom bekende vierkante variant. U doet er daarom verstandig aan de gewenste constructie goed te laten doorrekenen, om de veiligheid van de constructie te garanderen.

Ladder truss 2-weg hoek bestellen

Compacte 90 graden hoek voor ladder truss. Zeer geschikt voor het ophangen van decoratie of het creëren van een doorgang voor bezoekers.

€ 7,50 excl. BTW