Ladder Truss Hoek 2-Weg

Prolyte X30L C003F

Compacte X30L C003F 90 graden hoek voor ladder truss. Zeer geschikt voor het ophangen van decoratie of het creëren van een doorgang voor bezoekers.

7,50 excl. BTW

Ladder Truss Hoek 2-Weg

Ladder truss is een compacte oplossing voor als het werken met truss noodzakelijk is, maar de ruimte beperkt. Deze truss is onder andere geschikt voor het ophangen van verlichting of geluid. De toepasbaarheid van ladder truss beperkt zich niet alleen tot deze doeleinden. Je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken voor het ophangen van decoratie of het creëren van een doorgang voor de bezoekers.

Ladder Truss

Dit ladder truss hoekstuk maakt het mogelijk om verschillende constructie te creëren. Veelal wordt dit hoekstuk in combinatie met de lengtedelen gebruikt voor het creëren van een goalpost. Een welkomst- of finishboog voor deelnemers. Daarbij is het uiteraard wel zaak om dit hoekstuk te combineren met lengtedelen van 50 of 100 cm om tot een volledige constructie te komen.

Een puntje van aandacht is de belastbaarheid van ladder truss. In tegenstelling tot de veelal gebruikte vierkante of driehoekige truss, heeft deze truss een veel lagere belastbaarheid. Deze is dus niet erg geschikt voor het monteren van zware materialen. Dit is misschien een nadeel, maar deze truss leent zich wel perfect om mooi weg te werken in een decor en is zeer compact te transporteren.

Koppelen

Voor het vervaardigen van een complete constructie is het noodzakelijk verschillende trussdelen aan elkaar te koppelen. Dit hoekstuk van Prolyte koppel je aan andere trussdelen met het gerenommeerde CCS6 koppelsysteem. Met behulp van een conische pin en borgveer zorg je voor een veilige connectie.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  X30L

 • Hoek

  90 graden (C003F)

 • Buis diameter

  51 mm

 • Wanddikte truss

  2 mm

 • Koppelingssysteem

  CCS6

 • Gewicht

  2,47 kg

 • Afmetingen

  50 x 50 x 5 cm (L x B x H)

Tips

Belastbaarheid

Ladder truss heeft een lagere belastbaarheid van de alom bekende vierkante variant. Het is daarom verstandig de gewenste constructie goed te laten doorrekenen om de veiligheid van de constructie te garanderen.

Video

Ladder Truss Hoek 2-Weg bestellen

Compacte X30L C003F 90 graden hoek voor ladder truss. Zeer geschikt voor het ophangen van decoratie of het creëren van een doorgang voor bezoekers.

€ 7,50 excl. BTW