Baseplate 55 x 55 cm

Baseplate Black Coated - 55 x 55 cm - 25 kg

Stabiele zwarte baseplate voor het verzwaren van trussconstructie, zoals pilaren of constructies in de buitenlucht. Zwaar doch makkelijk te monteren.

20,00 excl. BTW

Baseplate 55 x 55 cm

De baseplate een veel toegepast items bij het plaatsen van truss constructies. Zowel indoor als outdoor is het toepassen van baseplates noodzakelijk. Het is namelijk niet toegestaan om truss delen zomaar op de grond te plaatsen. Enerzijds om beschadigingen aan de truss te voorkomen, maar anderzijds om de druk over de truss buizen te verdelen. Dit is dan ook de reden dat je onder iedere poot of staander een baseplate moet plaatsen.

Eigenschappen Baseplate

Deze robuuste baseplate van staal heeft een afmeting van 55 x 55 cm. De dikte van de grondplaat bedraagt 1 cm. Het gewicht komt uiteindelijk uit op zo’n 25 kg. Hiermee is deze heavy base ideaal te gebruiken voor het vergroten van het steunoppervlak van een truss constructie. Een goalpost, welkomst- of finishboog constructie heeft namelijk behoeft aan deze extra steun om de constructie te beschermen tegen omvallen. Ga je zo’n constructie in de buitenlucht plaatsen? Dan is het toekomen van een ballastblok essentieel. Deze baseplate voldoet alleen voor het plaatsen op een indoor locatie.

Voor het monteren van truss aan deze heavy base is deze voorzien van vier CCS6 koppelingen. Dit maakt deze grondplaat geschikt om te combineren met vierkante truss van Prolyte uit de X30 en H30 serie. Op aanvraag kunnen wij deze grondplaat ook geschikt maken voor gebruik met onze ladder truss of single tubes.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V Baseplate

 • Kleur

  Zwart

 • Koppelingssysteem

  CCS6-649

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Gewicht

  25 kg

 • Afmetingen

  550 x 550 x 10 mm (L x B x H)

Tips

Koppelen

De baseplate is enkel te gebruiken in combinatie met onze Prolyte truss. Zowel onze vierkante truss, ladder truss en single tubes zijn te koppelen met deze baseplate. Het combineren met andere merken is niet mogelijk.

Video

Baseplate 55 x 55 cm bestellen

Stabiele zwarte baseplate voor het verzwaren van trussconstructie, zoals pilaren of constructies in de buitenlucht. Zwaar doch makkelijk te monteren.

€ 20,00 excl. BTW