Ballastblok 450 kg

Ballast in zwart stalen behuizing met Prolyte H30V couplers

Zwaar betonblok in zwarte behuizing inclusief conische couplers voor het koppelen Prolyte H30V truss. Het ballastblok is makkelijk te verplaatsen met een heftruck of palletwagen.

40,00 excl. BTW

Ballastblok 450 kg

Veiligheid tijdens evenementen is steeds belangrijker en vaker gemonitord. Het verankeren van constructies en het beveiligen van objecten tegen weersinvloeden staat steeds hoger in het vaandel. Dit betonblok, ballastblok of zware baseplate kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Vanwege zijn gewicht van 450 kg is deze ballast perfect geschikt voor het verankeren van truss constructies, spandoekframes en tenten in de buitenlucht.

Het beton is gestort in een zwart gepoedercoate behuizing van staal. Hiermee heeft het ballastblok geen lelijk uiterlijk en kun je deze gerust plaatsen op representatieve evenementen en festivals. Daarnaast is deze ballast voorzien van 4 conische verbindingen voor het koppelen van Prolyte H30V trussen. Door zijn hoogte van exact 50 cm zijn ingewikkelde berekening ook niet meer nodig.

Transport Ballast

Hoewel deze balastblokken een gewicht hebben van 450 kilogram zijn deze erg makkelijk op te tillen met een heftruck of verrijker. Door zijn breedte en lengte van 66 cm kun je deze blokken horizontaal zelfs verplaatsen met een palletwagen. Hierdoor zijn zware machines op de meeste locaties overbodig.

Is dit ballastbok te veel van het goede voor het stabiliseren van jouw constructie? Bekijk dan onze baseplates van 55 x 55 cm. Dankzij het gewicht van 25 kg zijn deze stalen baseplates zonder machine te transporteren en veel makkelijker te monteren.

Technische specificaties

 • Merk

  HWC

 • Type

  Ballast Block

 • Kleur

  Zwart

 • Koppelingssysteem

  CCS6-649

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Gewicht

  450 kg

 • Gewicht

  660 x 660 x 500 mm (L x B x H)

Tips

Goalpost

Dit betonblok is ideaal voor het maken van een goalpost truss constructie, welkomst- of finishboog. Het gewicht van de blokken houdt de constructie stevig op de grond.

Contragewicht

Speciaal voor truss constructies die buiten geplaatst worden zijn deze betonblokken een uitkomst. Zijn 450 kg zorgt ervoor dat de truss constructie stabiel blijft staan in alle weersomstandigheden.

Video

Ballastblok 450 kg bestellen

Zwaar betonblok in zwarte behuizing inclusief conische couplers voor het koppelen Prolyte H30V truss. Het ballastblok is makkelijk te verplaatsen met een heftruck of palletwagen.

€ 40,00 excl. BTW