Ballastblok 450 kg

Ballast in zwart stalen behuizing met Prolyte H30V couplers

Zwaar betonblok in zwarte behuizing inclusief conische couplers voor het koppelen Prolyte H30V truss. Het ballastblok is makkelijk te verplaatsen met een heftruck of palletwagen.

40,00 excl. BTW

Ballastblok 450 kg

Veiligheid tijdens evenementen wordt steeds belangrijker en vaker gecontroleerd. Het verankeren van constructies en het beveiligen tegen weersinvloeden staat steeds hoger in het vaandel. Dit betonblok, ballastblok of zware baseplate kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Met zijn gewicht van 450 kg is deze perfect geschikt voor het verankeren van truss constructies, spandoekframes en tenten.

Het beton is gestort in een zwart gepoedercoate behuizing van staal. Hierdoor heeft het ballastblok geen lelijk uiterlijk en kun je deze gerust plaatsen op chique evenementen en festivals. Hiernaast is dit ballastblok voorzien van 4 conische verbindingen voor het koppelen van Prolyte H30V trussen. Door zijn hoogte van exacte 50 cm zijn ingewikkelde berekening ook niet meer nodig.

Transport

Hoewel deze balastblokken een gewicht hebben van 450 kilogram zijn deze erg makkelijk op te tillen met een heftruck of verrijker. Door zijn breedte en lengte van 66 cm kun je deze blokken horizontaal zelfs verplaatsen met een palletwagen. Hierdoor zijn zware machines op de meeste locaties overbodig.

Technische specificaties

 • Merk / Type

  HWC

 • Type

  Ballast Block

 • Gewicht

  450 KG

 • Conische koppelingen

  4x CCS6-649

 • Afmetingen

  66 x 66 x 50 cm (L x B x H)

Tips

Goalpost

Dit betonblok is ideaal voor het maken van een goalpost truss constructie of ook wel omgekeerde 'U" genaamd. Het gewicht van de blokken houdt de constructie stevig op de grond.

Contragewicht voor truss constructies

Speciaal voor truss constructies die buiten geplaatst worden zijn deze betonblokken een uitkomst. De 450KG zorgt dat de truss constructie op te grond blijft.

Video

Ballastblok 450 kg bestellen

Zwaar betonblok in zwarte behuizing inclusief conische couplers voor het koppelen Prolyte H30V truss. Het ballastblok is makkelijk te verplaatsen met een heftruck of palletwagen.

€ 40,00 excl. BTW