Baseplate 30 x 30 cm

Prolyte H30V Small Base

Baseplate voor het verdelen van de druk onder de poten van truss constructie. Ook te gebruiken als topplate op een truss pilaar of totem. Geschikt voor Prolyte X30V en H30V truss.

7,50 excl. BTW

Baseplate 30 x 30 cm

Ben je van plan een truss constructie te vervaardigen op basis van een staand geheel? Dan ontkom je niet aan het gebruik van deze baseplate. Het is namelijk niet toegestaan om truss zomaar op de grond te plaatsen. Enerzijds beschadigen de truss buizen, waardoor ze harder slijten en wellicht voor toekomstige projecten lastiger te zijn monteren en demonteren. Anderzijds wordt de druk op deze poten enkel uitgeoefend op de trussbuizen. Hiervoor zijn deze niet geschikt.

Toepassing Baseplate

Bij het plaatsen van een staande constructie drukt de hele constructie namelijk op deze poten. Deze houden de complete constructie op de juiste hoogte. Het juiste materiaalgebruik is dus essentieel. Om de druk op deze poten te verdelen en beschadigingen aan het materiaal te voorkomen dien je iedere poot te voorzien van deze baseplate. Deze baseplates hebben exact dezelfde afmeting als de truss en zullen deze niet rondom de truss uitstekend. Extra ruimte op de vloer zal het dus niet innemen. Deze compacte baseplate is standaard voorzien van 4 conische verbinders en kun je dus direct aan de poten van je constructie monteren. Het enige wat  je hiervoor nodig hebt zijn 4 conische pinnen en borgveren. Houd er wel rekening mee dat het koppelen van deze baseplate met truss enkel mogelijk is met vierkante Prolyte truss uit de X30 of H30 serie. Het koppelen met andere type truss en andere merken is helaas niet mogelijk en ook niet toegestaan. Ben je niet alleen op zoek naar een baseplate die de druk van de poten kan verdelen, maar ook naar een versie die voor extra stabiliteit zorgt? Bekijk dan onze baseplate van 55 x 55 cm of het ballastblok van 450 kg voor een extra stabiele plaatsing.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V Baseplate Small

 • Kleur

  Aluminium

 • Koppelingssysteem

  CCS6-649

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Gewicht

  1,68 kg

 • Afmetingen

  300 x 300 mm (L x B)

Tips

Koppelen

Deze baseplate is enkel te gebruiken in combinatie met truss van Prolyte uit de vierkante X30 of H30 serie. Het koppelen met truss uit andere series of andere merken is helaas niet mogelijk.

Video

Baseplate 30 x 30 cm bestellen

Baseplate voor het verdelen van de druk onder de poten van truss constructie. Ook te gebruiken als topplate op een truss pilaar of totem. Geschikt voor Prolyte X30V en H30V truss.

€ 7,50 excl. BTW