Backdrop 300 x 400 cm

Zwart Molton Doek 3 x 4 meter

Blijvend geïmpregneerd zwart molton doek met een hoogte van 4 meter. Creëer in een oogwenk een nette achterwand. Perfect te combineren met truss constructies.

22,50 excl. BTW

Backdrop 300 x 400 cm

Deze nette zwarte molton doeken vormen een belangrijk element van de afwerking op een beursstand. Het afscheiden van de backstage ruimte bij een presentatie of het verduisteren van een ruimte bij een bedrijfsfeest. De mogelijkheden van een backdrop zijn eindeloos.

Op een beurs dien je de achterzijde van je stand vaak netjes af te werken. Dit voorkomt dat je buren tegen een lelijke achterkant van jouw stand aankijken. Uiteraard kun je dit doen met een volledig gepersonaliseerd spandoek, maar een voordeligere oplossing is het gebruik van een backdrop. Wil je een ruimte verduisteren, omdat je een evenement of voorstelling organiseert in een ruimte die hiervoor niet is ingericht? Dan kun je hiervoor uiteraard ook gebruik maken van deze zwarte doeken. Is het monteren ervan lastig, door het ontbreken van een buis of grid? Bekijk dan ons zwarte pipe & drape systeem. Hierbij hoef je de doeken niet op te hangen, maar kun je deze bevestigen aan het meegeleverde systeem.

Eigenschappen Backdrop

Deze backdrop heeft een breedte van 3 meter en een hoogte van 4 meter. Deze doeken zijn ook alleen in deze positie te gebruiken. Het draaien van het doek naar een hoogte van 3 meter en breedte van 4 meter is niet mogelijk. Dit heeft te maken met de bevestigingsogen. Deze zitten gepositioneerd op een korte zijde. De afstand tussen de ogen bedraagt zo’n 30 cm. Uiteraard is deze backdrop geïmpregneerd. Hierdoor is dit theaterdoek brandvertragend en geschikt om te gebruiken bij evenementen.

Is jouw locatie hoger en wil je deze alsnog voorzien van een passend theaterdoek? Bekijk dan onze backdrop van 6 meter hoog.

Technische specificaties

 • Merk

  HWC

 • Type

  Backdrop

 • Kleur

  Zwart

 • Stof

  Molton CS (300g/m2)

 • Geïmpregneerd?

  Brandvertragend

 • Breedte

  3 m

 • Hoogte

  4 m

 • Bevestiging

  Ogen

 • Gewicht

  3,6 kg

Tips

Bevestigen

Deze backdrop is voorzien van ogen aan de 3 meter zijde. Met behulp van spanfix elastieken kun je dit doek perfect bevestigen aan een truss.

Installeren

Zorg ervoor dat het doek niet nodig op de grond hangt tijdens het installeren en demonteren. Hierdoor blijft het doek schoon en netjes.

Video

Backdrop 300 x 400 cm bestellen

Blijvend geïmpregneerd zwart molton doek met een hoogte van 4 meter. Creëer in een oogwenk een nette achterwand. Perfect te combineren met truss constructies.

€ 22,50 excl. BTW