Krachtstroom 32A 10 meter

CEE 32A 5P Male/Female 10 meter

Verlengkabel voor 32A krachtstroom met een lengte van 10 meter. Ideaal te gebruiken als de krachtstroom aansluiting niet op de gewenste plek in de evenementenlocatie is gepositioneerd.

4,00 excl. BTW

Krachtstroom 32A 10 meter

Is er een 32A krachtstroom aansluiting aanwezig op de locatie van het evenement? Dan is het altijd fijn om daar gebruik van te kunnen maken. Met het gebruik van een krachtstroom aansluiting heb je namelijk meer controle over het daadwerkelijke stroomverbruik. Dit zorgt ervoor dat niet onverwacht de stoppen als beveiliging eruit zullen klappen. Met het gebruik van normale stopcontacten en schuko bekabeling heb je dit niet. Hierbij moet je zelf het stroomverbruik van alle apparaten op die bepaalde stroomgroep uitrekenen. Dit is vaak lastig en onnauwkeurig. Kan je dus gebruik maken van een krachtstroom aansluiting, dan raden we dit altijd aan.

32A CEE Kabel

Als je gebruik kunt maken van de krachtstroom aansluiting op de evenementenlocatie, dan is dat natuurlijk erg fijn. Echter zitten deze vaak op een onhandige plek gepositioneerd. Je kunt de noodzakelijke verdeelkast ook vaak niet rechtstreeks aansluiten op de aansluiting. Deze is vaak te hoog gepositioneerd voor de kabellengte aan de verdeler. Wat nu? Je kunt bij ons gewoon terecht voor het huren van een krachtstroomkabel. Hierdoor heb je de mogelijkheden om de positie van de aansluiting naar de gewenste positie te brengen. Je kunt zo’n kabel dan ook vergelijken met een normale verlengkabel, maar dan speciaal geschikt voor krachtstroom.

Krachtstroom Aansluitingen

Let bij het huren van krachtstroom bekabeling goed op het juiste type. Krachtstroom stekker zijn rood van kleur, waardoor ze goed herkenbaar zijn ten opzichte van andere kabels. Echter heeft iedere krachtstroom stekker zijn eigen bijhorende diameter. Hierbij is heeft een krachtstroomkabel voor 16A de minste grote en een kabel voor 125A de grootste stekkers. Echter is het verschil tussen een 16A en 32A aansluiting soms lastig te zien. Kijk dus op de evenementenlocatie goed naar het typeplaatje van de aansluiting. Hier staat eigenlijk altijd op vermeld welk type aansluiting het betreft.

Deze kabel is geschikt voor 32A aansluitingen en heeft een lengte van 10 meter. Ben je op zoek naar een langere lengte? Je kunt bij ons ook terecht voor het huren van een 20 meter lange krachtstroomkabel.

Technische specificaties

 • Merk

  Titanex

 • Type

  H07RN 5G6

 • Lengte

  10 meter

 • Kleur

  Zwart

 • Connector A

  32A CEE 5P Male

 • Connector B

  32A CEE 5P Female

 • Keuring

  NEN3140

 • Veiligheidsnorm

  IP44

 • Gewicht

  8,0 kg

Krachtstroom 32A 10 meter bestellen

Verlengkabel voor 32A krachtstroom met een lengte van 10 meter. Ideaal te gebruiken als de krachtstroom aansluiting niet op de gewenste plek in de evenementenlocatie is gepositioneerd.

€ 4,00 excl. BTW