Basic DJ Booth

Simpele DJ booth met nette afwerking

Zeer degelijke doch nette DJ booth, geschikt voor ieder evenement. Op te bouwen uit 3 onderdelen, dus zelf te transporteren.

40,00 excl. BTW

Basic DJ Booth

Bent u op zoek naar een DJ booth voor een klein budget? Deze basic DJ booth is geschikt voor bijna ieder evenement en wordt vaak ingezet bij borrels, verjaardagen en andere kleine evenementen.

Door zijn minimale afmetingen kunt u de DJ altijd ergens kwijt, maar is deze groot genoeg voor het plaatsen van een complete DJ-set. Weet u niet zeker of uw eigen DJ set hierop past? Bekijk de afmetingen bij de technische specificaties onderaan deze pagina.

Deze simpele maar nette DJ booth bestaat uit 3 onderdelen. Hierdoor is deze zelf te vervoeren in de meeste personenauto’s. Het geheel bestaat uit een basis, vervaardigd van flightcase hout met aluminium profiel. Hierop wordt een nette zwarte plaat bevestigd, waarop u de DJ-set kan plaatsen. Om de de basis van flightcase uit het zicht te houden, kunt u de meegeleverde zwarte afrok bevestigen aan de booth. Hiermee verdwijnt deze staander uit het zicht en is de DJ booth stijlvol afgewerkt.

Technische specificaties

 • Merk

  Road Ready

 • Type

  RRDJSTAND DJ-meubel

 • Afwerking

  Molton CS

 • Gewicht DJ Booth

  10 KG

 • Afmetingen DJ Booth

  1100 x 530 x 1000 mm (B x D x H)

Tips

Plaatsing

Wij raden altijd aan de DJ booth op een vlakke ondergrond te plaatsen. Op deze manier voorkom je dat de booth gaat wiebelen tijdens de show. Dit is niet alleen irritant voor de DJ, maar kan er ook voor zorgen dat deze omvalt tijdens de show.

Basic DJ Booth bestellen

Zeer degelijke doch nette DJ booth, geschikt voor ieder evenement. Op te bouwen uit 3 onderdelen, dus zelf te transporteren.

€ 40,00 excl. BTW