Basic DJ Booth

Simpele DJ booth met representatieve afwerking

Zeer degelijke doch nette DJ booth, geschikt voor ieder evenement. Op te bouwen uit drie onderdelen, dus zelf te transporteren.

40,00 excl. BTW

Basic DJ Booth

Ben je nog op zoek naar een DJ booth voor jouw evenement, maar heb je het budget al verbruikt voor het organiseren van andere zaken? Deze basic booth is geschikt voor bijna ieder evenement. Met zijn simpele doch representatieve uiterlijk wordt deze DJ booth vaak ingezet bij kleinschalige evenementen, zoals een borrel of afterparty.

Afmetingen DJ Booth

Deze booth komt juist goed tot zijn recht op kleinschalige evenementen vanwege de compacte afmetingen. Deze heeft namelijk een werkblad van slechts 1 x 0,5 meter. Dit is voldoende voor het plaatsen van de meeste apparatuur, zoals onze DJ set 1, DJ set 2 en DJ set 3. Wil je meer dan 2 spelers en een mixer op de booth plaatsen, dan kom je waarschijnlijk werkruimte te kort.

Zoals je mag verwachten heeft deze booth een werkhoogte van 100 cm. Dit is over het algemeen genomen de juiste hoogte voor iedere DJ.

Onderdelen

Deze simpele maar nette DJ booth bestaat uit 3 onderdelen, hierdoor is deze zelfs te vervoeren in de meeste personenauto’s. De basis wordt gecreëerd door een podiumdeel van 100 x 50 cm met zwart afgewerkt werkblad. Dit podiumdeel wordt op hoogte geplaatst met 4 poten van 100 cm. Hierop plaats je de DJ-set. Om de basis van het podium uit het zicht te houden, kun je de meegeleverde zwarte afrok met klittenband bevestigen aan het podiumdeel. Hiermee verdwijnt de basis uit het zicht van de bezoekers en is de booth stijlvol afgewerkt.

Ben je op zoek naar een booth voor een gala avond of een diner? Dan zal een chiquere versie niet misstaan. Bekijk daarvoor onze luxere variant, zoals onze LED DJ booth. Deze versie heeft ingebouwde LED verlichting, wat sfeerverhogend werkt. Als uitbreiding hierop bieden wij ook versies met bijhorende zuilen en sfeervolle lichteffecten. Bekijk hiervoor onze LED DJ Booth Premium.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  Stagedex

 • Hoogte

  100 cm

 • Werkruimte

  100 x 50 cm

 • Afwerking

  Molton CS

 • Kleur

  Zwart

 • Gewicht DJ Booth

  24 kg

 • Afmetingen DJ Booth

  1000 x 500 x 1000 mm (B x D x H)

Tips

Plaatsing

Wij raden altijd aan de DJ booth op een vlakke ondergrond te plaatsen. Op deze manier voorkom je dat de booth gaat wiebelen tijdens de show. Dit is niet alleen irritant voor de DJ, maar kan er ook voor zorgen dat deze omvalt tijdens de show.

DJ Set

Bent u ook op zoek naar mixers en spelers voor uw DJ? Kijk dan onderaan deze pagina bij gerelateerde items voor onze DJ sets.

Video

Basic DJ Booth bestellen

Zeer degelijke doch nette DJ booth, geschikt voor ieder evenement. Op te bouwen uit drie onderdelen, dus zelf te transporteren.

€ 40,00 excl. BTW