LED DJ Booth Premium

Stijlvolle DJ booth met extra zuilen en LED verlichting

Chique white glossy configuratie met sfeerverlichting. Maak je van een DJ booth de complete show!

175,00 excl. BTW

LED DJ Booth Premium

Een stijlvolle LED DJ booth voor zakelijke evenementen. Dat was de uitdaging. Dergelijke evenementen, zoals een gala-avond of chique diner worden vaak voorzien van een DJ met achtergrond muziek. Echter moet zoiets er esthetisch natuurlijk ook representatief uitzien. Het gebruik van industriële materialen, zoals truss of externe verlichting is dan eigenlijk niet wenselijk. Het moet er zo rank en geïntegreerd mogelijk uitzien. Dit hoeft ons doen besluiten om voor deze type evenementen een eigen LED DJ booth te ontwikkelen.

Verlichting LED DJ Booth

Door de meubelstukken te voorzien van een hoogwaardige witte glanslak ontstond een zeer representatief geheel. Toen we de voorzijdes van de booth en pilaren voorzagen van een opalen plexiglas plaat was de basis van de LED DJ Booth Premium gevormd. Door middel van de ingebouwde LED verlichting kunnen de voorzijdes van zowel de DJ booth als de bijhorende pilaren voorzien worden van iedere gewenste kleur. De plexiglas plaat draagt hierbij zorg voor een volledig egale verdeling van de ingebouwde LED verlichting. Samen met de witte movingheads – die op beide pilaren geplaatst worden – ontstaat eigenlijk direct een complete show zonder het gebruik van lompe industriële materialen.

Afmetingen

De basis van deze DJ booth  wordt – net zoals bij zijn kleine broer – gevormd door de daadwerkelijke DJ meubel met een werkblad van 140 x 60 cm. Dit bied voldoende ruimte voor het plaatsen van een DJ set met maar liefst 3 spelers en een mixer. Het werkblad is op de ideale hoogte van 100 cm gepositioneerd.

De pilaren hebben een basis van 40 x 40 cm en reiken tot een hoogte van 120 cm. Hier bovenop wordt – geheel in stijl – een witte movinghead geplaatst welke zorgt voor extra sfeer en feestelijke lichtbundels.

Aansturing

Om de verlichting van de diverse onderdelen goed op elkaar af te stemmen was aansturing nodig. Deze zorgt ervoor dat niet ieder meubelstuk of armatuur een eigen leven gaat leiden, waarna een ratjetoe aan kleuren en bewegingen ontstaat.

In de DJ booth is een 6-voudige knoppendoos geïnstalleerd. Deze is door iedere DJ te bedienen en draagt zorgt voor een gesynchroniseerde show. Hierbij zijn onder andere de kleuren van onderlinge meubelstukken en movingheads op elkaar afgestemd. Ook de bewegingen, snelheid en gobo’s van de verlichting dragen hierbij zorg aan een representatieve show.

Wil je de booth live laten aansturen door een lichttechnicus of voorzien van specifieke kleuren van het evenement of de opdrachtgever? Dat kan. De meubelstukken en movingheads zijn onafhankelijk aan te sturen via DMX.

Transport DJ Booth

Vanwege de kwetsbaarheid van de plexiglas panelen raden wij aan deze LED DJ booth altijd door ons te laten leveren en ophalen. Op deze manier ben je er zeker van dat er geen schade ontstaat tijdens het transporteren. Het zou ten slotte zonde zijn als je het evenement moet beginnen met gescheurde plexiglas panelen. Transport voeg je makkelijk en snel toe via de winkelwagen?

Toch op zoek naar een grotere booth met meer pilaren en verlichting? Bekijk dan onze LED DJ Booth Super Premium.

Technische specificaties

 • Merk

  HWC

 • Type

  LED DJ Booth Premium

 • Verlichting

  RGB LED 5050 SMD

 • Stroomverbruik

  408 watt

 • Gewicht LED DJ Booth

  50 kg

 • Afmetingen LED DJ Booth

  1400 x 600 x 1100 mm (B x D x H)

 • Gewicht Transporthoes LED DJ Booth

  10 kg

 • Afmetingen Transporthoes LED DJ Booth

  1400 x 600 x 1100 mm (B x D x H)

 • Gewicht LED Pilaar Small

  25 kg

 • Afmetingen LED Pilaar Small

  400 x 400 x 1200 mm (B x D x H)

 • Gewicht Transporthoes LED Pilaar Small

  5 kg

 • Afmetingen Transporthoes LED Pilaar Small

  400 x 400 x 1200 mm (B x D x H)

Tips

Plaatsing

Wij raden altijd aan de DJ booth op een vlakke ondergrond te plaatsen. Op deze manier voorkom je dat de booth gaat wiebelen tijdens de show. Dit is niet alleen irritant voor de DJ, maar kan er ook voor zorgen dat deze omvalt tijdens de show.

LED DJ Booth Premium bestellen

Chique white glossy configuratie met sfeerverlichting. Maak je van een DJ booth de complete show!

€ 175,00 excl. BTW