LED DJ Booth

Stijlvolle witte DJ booth inclusief LED verlichting

Hoogwaardige glanzende witte DJ booth met ingebouwde LED verlichting. Zeer geschikt voor zakelijke evenementen.

85,00 excl. BTW

LED DJ Booth

Deze stijlvolle witte LED DJ booth is speciaal voor en door ons eigen team ontwikkelt. We liepen er namelijk tegenaan dat veel DJ booths voor zakelijke evenementen niet representatief genoeg waren. Vooral de combinatie van een compact meubel met een chique uiterlijk deed ons vaak tegen de muur lopen.

Door gebruik te maken van een zeer hoogwaardige witte glanslak, ziet deze DJ booth er erg chique en representatief uit op ieder evenement. De voorzijde van deze booth is voorzien van een plexiglas plaat (opaalwit). Achter deze plaat – dus eigenlijk in het meubel – is LED verlichting geïnstalleerd. Deze witte plexiglas plaat zorg enerzijds voor een volledig witte uitstraling. Anderzijds zorgt deze voor een egale spreiding van de interne LED verlichting. Hierdoor kan de volledige voorkant van deze LED DJ booth in iedere kleur licht geven.

Afmetingen LED DJ Booth

Deze DJ booth heeft een breedte van 140 cm en een diepte van 60 cm. Hiermee is er voldoende werkruimte voor iedere veeleisende DJ. Een normale DJ set met één mixer en twee spelers, kan uiteraard met gemak geplaatst worden op deze booth. Er is dan zelfs nog ruimte over voor het plaatsen van een laptop.

Deze LED DJ booth is ook van voldoende formaat voor het plaatsen van een Pioneer DJM-900 mixer met maar liefst drie CDJ-2000 spelers. Hierdoor kunnen ook (inter)nationaal bekende DJ’s, welke meer dan twee spelers nodig hebben gebruik maken van deze DJ booth.

Zoals je mag verwachten heeft deze booth een werkhoogte van 100 cm. Hiermee is dit meubel zowel geschikt voor grote en minder grote DJ’s.

Aansturing

Om de LED verlichting te kunnen aansturen is deze LED DJ booth voorzien van een ingebouwde controller. Deze 6-voudige knoppendoos is voorzien van tal van voorkeuze programma’s. Zo kun je kiezen voor een vaste kleur, zoals rood, oranje, geel, groen, blauw, roze, paars, maar ook voor programma’s die van kleur wisselen. Onder iedere knop zitten meerdere settings geprogrammeerd. Er is dus altijd een programma wat bij je evenement past.

Uiteraard is het ook mogelijk om een specifieke kleur weer te geven. Door middel van de ingebouwde LED verlichting is het mogelijk om bijvoorbeeld de exacte kleur van een bedrijf of congres weer te geven. Of je nu beschikt over een RGB, CMYK of RAL kleur. Wij kunnen deze omzetten naar waardes waarmee de LED DJ booth overweg kan. Op deze manier maak je van de DJ booth een échte eyecatcher.

Transport

Wil je deze LED DJ Booth zelf ophalen bij een van onze vestigingen? Houdt er dan rekening mee dat deze booth met zijn afmetingen van 140 x 60 x 110 enkel in een grote bestelbus te vervoeren is. Dit product past niet in een personenauto.

Technische specificaties

 • Merk

  HWC

 • Type

  White Glossy LED DJ Booth

 • Verlichting

  RGB LED 5050 SMD

 • Stroomverbruik

  120 watt

 • Gewicht LED DJ Booth

  50 kg

 • Afmetingen LED DJ Booth

  1400 x 600 x 1100 mm (B x D x H)

 • Gewicht Transporthoes

  10 kg

 • Afmetingen Transporthoes

  1400 x 600 x 1100 mm (B x D x H)

Tips

Plaatsing

Wij raden altijd aan de DJ booth op een vlakke ondergrond te plaatsen. Op deze manier voorkom je dat de booth gaat wiebelen tijdens de show. Dit is niet alleen irritant voor de DJ, maar kan er ook voor zorgen dat deze omvalt tijdens de show.

LED DJ Booth bestellen

Hoogwaardige glanzende witte DJ booth met ingebouwde LED verlichting. Zeer geschikt voor zakelijke evenementen.

€ 85,00 excl. BTW