LED DJ Booth

Stijlvolle Witte DJ Booth inclusief LED verlichting

Zeer hoogwaardige glanzende DJ Booth met ingebouwde LED verlichting. Zeer geschikt voor chique evenementen.

85,00 excl. BTW

LED DJ Booth

Deze stijlvolle witte LED DJ booth is speciaal voor HWC Events & Rental ontwikkeld. Door gebruik te maken van een zeer hoogwaardige witte glanslak, ziet deze chique booth er erg strak uit op ieder evenement. De voorzijde van de booth is voorzien van een plexiglas plaat (opaalwit). Deze plaat zorgt ervoor de ingebouwde LED verlichting volledig egaal wordt weergegeven op het plexiglas. Hierdoor heb je geen last van donkere en lichte plekken. Je kan simpelweg niet zien waar de LED verlichting is geinstalleerd.

Deze LED verlichting volledig naar wens aansturen met de meegeleverde controller. Je kunt ervoor kiezen om de verlichting op een vaste kleur in te stellen of programma’s te laten afspelen. Doordat de LED verlichting volledig met DMX is aan te sturen, kun je deze programeren in een grote show. Op deze manier maak je van de DJ booth een échte eyecatcher.

In de DJ booth is plek voor maximaal 3x CDJ-2000 Nexus en DJM-900 Nexus mixer.

Haalt u de LED DJ Booth zelf op bij een van onze vestigingen? Houdt dan rekening met de afmetingen, hieronder te vinden bij de technische specificaties. Dit product past niet in personenauto’s.

Technische specificaties

 • Merk

  HWC

 • Type

  White Glossy LED DJ Booth

 • Verlichting

  RGB LED 5050 SMD

 • Stroomverbruik

  120 watt

 • Gewicht LED DJ Booth

  50 KG

 • Gewicht Transporthoes

  10 KG

 • Afmetingen LED DJ Booth

  1400 x 600 x 1100 mm (B x D x H)

 • Afmetingen Transporthoes

  1400 x 600 x 1100 mm (B x D x H)

Tips

Plaatsing

Wij raden altijd aan de DJ booth op een vlakke ondergrond te plaatsen. Op deze manier voorkom je dat de booth gaat wiebelen tijdens de show. Dit is niet alleen irritant voor de DJ, maar kan er ook voor zorgen dat deze omvalt tijdens de show.

LED DJ Booth bestellen

Zeer hoogwaardige glanzende DJ Booth met ingebouwde LED verlichting. Zeer geschikt voor chique evenementen.

€ 85,00 excl. BTW