Soft Steel 2 Ton – 1,6 meter

Crosby Soft Steel 2 Ton met een lengte van 1,6 meter

Crosby Soft Steel met een kern van staaldraad. Heeft een afmeting van 1,6 meter en kan maximaal met 2 ton worden belast.

2,50 excl. BTW

Soft Steel 2 Ton – 1,6 meter

Een softsteel hijsband is een flexibelere staalkabel dan de reguliere staalkabel. Daardoor zijn er diverse constructies mogelijk. Een ideaal hijs/riggings-middel voor de evenementen sector.

Een soft steel hijsband is een polyester rondstrop waarvan de kern is vervangen door een soepele staalkabel. De voordelen van een strop, zoals een breed steunvlak en grote soepelheid, wordt gecombineerd met de zekerheid en sterkte van een staalkabel. Verbind geen softsteels met elkaar om een last te zekeren of te hijsen, dat vermindert het oorspronkelijke maximale hefvermogen. In combinatie met een harpsluiting en een takel zou je bijvoorbeeld een truss constructie aan het plafond kunnen bevestigen indien mogelijk. Je bespaart dan ruimte doordat je geen poten hoeft te verwerken in de constructie. En het geeft natuurlijk ook een andere look aan je beursstand, evenement of podium.

Technische specificaties

 • Merk / Type

  Crosby 1,6 mtr Soft Steel

 • Maximaal hefvermogen

  2000 KG

 • Kleur

  Zwart

 • Mantel

  Kunststof

Tips

Gebruik van de soft steel

Bevestig de soft steel hijsband altijd goed aan de last om ongevallen te voorkomen. Hijs nooit meer dan het maximale hefvermogen.

Soft Steel 2 Ton – 1,6 meter bestellen

Crosby Soft Steel met een kern van staaldraad. Heeft een afmeting van 1,6 meter en kan maximaal met 2 ton worden belast.

€ 2,50 excl. BTW