LED Softlight 90W Set

SWIT PL-E90D Soft Panel Set (3 stuks)

Een studio uitlichten doe je met deze set van 3 LED softlights. Instelbaar op iedere kleurtemperatuur voor de beste kwaliteit camerabeelden.

100,00 excl. BTW

LED Softlight 90W Set

Ben je van plan een webinar, livestream of opname te organiseren? Dan mag de juiste verlichting niet ontbreken. Het uitlichten van een studio of tijdelijke setup vereist specifieke verlichting, waarmee camera’s kwalitatieve beelden kunnen creëren. Hiervoor is niet zomaar iedere type armatuur of verlichting set geschikt. Bij een dergelijke toepassing is deze set van drie softpanels onmisbaar. Met behulp van deze LED softlights creëer je het ideale scenario voor camera’s om in te kunnen presteren. Met een hoge CRI waarde, volledige flicker free operation en instelbare kleurtemperatuur wordt niks aan het toeval over gelaten. 3, 2, 1, action!

Innovatie Softlights

Toch is er nog een eigenschap die bijdraagt aan de kwalitatieve verlichting die deze lampen produceren. Deze is echter niet vanaf de buitenkant waarneembaar. Onderhuids wordt het licht namelijk op zeer innovatieve wijze gestuurd. De 480 LED’s zijn gepositioneerd  in de rand van de armatuur. Met een speciale achterplaat met laserdots, wordt de verlichting van richting veranderd. Dit doen deze Swit softlights op zo’n manier dat er nauwelijks licht ‘verloren’ gaat. Hierdoor zijn voor dezelfde lichtopbrengst minder krachtige LED’s nodig, wat weer een lager stroomverbruik oplevert. Via de frostplaat wordt het weerkaatste licht diffuse gemaakt, waardoor het licht afstraalt onder een openingshoek van 90 graden.

Warm Wit en Koud Wit

Essentieel voor het creëren van de juiste setting is het kunnen instellen van de kleurtemperatuur. Afhankelijk van het gewenste resultaat en de mogelijkheden met de gebruikte camera’s ligt de beperking in ieder geval niet bij de verlichting. Dit kan namelijk met stapjes van 50K worden ingesteld. Hiermee kun je precies de juiste tint witte verlichting afstralen voor jouw setup. Deze softpanels zijn instelbaar vanaf 2700K (warm wit) helemaal oplopend naar 6500K (koud wit).

DMX

Tijdens de meeste setups zal het handmatig instellen van de armaturen voldoende zijn. Het licht blijft tenslotte vaak hetzelfde gedurende de webinar, livestream of opname. Veranderingen hierin zijn niet wenselijk. In deze situatie kun je de instellingen achterop de softpanels doen. Zaken als de kleurtemperatuur en dimmer kunnen hier met simpele draaiknoppen worden ingesteld. Wil je de softlights toch op afstand bedienen of eventueel aanpassingen maken tijdens de show dan wel opname? Dan kun je beter kiezen voor aansturing via DMX. Iedere armatuur is voorzien van een 5-polige DMX in- en uitgang. Waarna de softlights via een 2-kanaals DMX profiel stuurbaar zijn (dimmer + CCT).

Deze set bestaat uit drie Swit PL-E90D softpanels, welke voor de meeste setups voldoet. Deze verlichting is perfect geschikt voor het uitlichten van studio’s, waarin camera’s zijn geplaatst. Vanwege de spreiding zijn er dan ook nauwelijks schaduwen waarneembaar. Toch meer behoeft aan een armatuur voor highlites of met meer mogelijkheden voor het afkaden van de lichtbundel? Bekijk dan onze andere spotlights en schijnwerpers.

Technische specificaties

 • Merk

  SWIT

 • Type

  PL-E90D

 • Stroomverbruik

  90 watt

 • Type Lamp

  LED

 • Type LED

  SMD

 • Kleurtemperatuur

  2700 - 6500K

 • CRI

  98

 • Openingshoek

  70 graden

 • Gewicht Lamp

  4,75 kg

 • Afmetingen Lamp

  5 x 65 x 41 cm (L x B x H)

 • Gewicht Transportkist (per 3)

  25 kg

 • Afmetingen Transportkist

  80 x 60 x 100 cm (L x B x H)

Video

LED Softlight 90W Set bestellen

Een studio uitlichten doe je met deze set van 3 LED softlights. Instelbaar op iedere kleurtemperatuur voor de beste kwaliteit camerabeelden.

€ 100,00 excl. BTW