Aftelklok

Interspace Industries CountDown Touch

Professionele aftelklok met bedieningspaneel voor presentaties bij zakelijke evenementen zoals congres of seminar.

95,00 excl. BTW

Aftelklok

Op zoek naar een zeer betrouwbare aftelklok? Deze countdown timer van Interspaces Industries biedt exact de hoogwaardige kwaliteit waar je naar op zoek bent. Tevens is deze aftelklok zeer gebruiksvriendelijk en is aansluiten erg eenvoudig.

De aftelklok wordt bij ons standaard geleverd met controller. Hiermee heb je de mogelijkheid om op afstand de klok te bedienen. De controller en de klok worden eenvoudig aan elkaar gekoppeld door middel van een 3-polige XLR kabel. Erg handig, want door het gebruik van deze standaard bekabeling heb je de mogelijkheid om zelf de kabellengte te bepalen.

Weergave

In de meeste gevallen zal deze klok gebruikt gaan worden als aftelklok bij presentaties. Echter is het ook mogelijk om de klok op te laten tellen en zelfs de actuele tijd weer te geven. Wel zo praktisch. Wanneer deze times als aftelklok gebruikt wordt is het mogelijk om de klok voorbij nul door te tellen. Hierdoor is het mogelijk om de overschreden tijd direct af te lezen en weet de presentator exact hoeveel hij/zij is uitgelopen.
De aftelklok heeft een breedte van 33 cm en een hoogte van 14,5 cm. Dit maakt dat de cijfers op de klok 12,5 centimeter hoog zijn. Hiermee is de klok uitstekend zichtbaar op ieder podium.

Trafficlight

Interspaces Industries heeft uitstekend begrepen dat de presentator op het podium, tijdens het presenteren, vaak niet voldoende aandacht heeft voor het tijdsschema. Om het ingecalculeerde tijdschema meer onder de aandacht van de presentator te brengen maakt deze aftelklok gebruik van het zogenoemde ‘trafficlight’. Hiermee kan de tijd op de klok zowel in groen, oranje en rood worden weergegeven. Zonder de exacte tijd af te lezen kan de presentator in een oogopslag zien hoeveel tijd er nog over is. Uiteraard is de weergave van deze kleuren volledig naar wens in te stellen.

Deze timer is geoptimaliseerd voor gebruiksgemak, snelheid en aanpasbaarheid. Echter staat ontwikkeling van deze unit staat nooit stil en wordt voorzien van recente updates, zodat deze de functionaliteit nog meer in dienst stelt van de gebruiker.

Technische specificaties

 • Merk

  Interspaces Industries

 • Type

  CountDown Touch

 • Power

  24V

 • Aansluitingen

  XLR

 • Afmetingen (Controller)

  110 x165 x 185 (D x W x H)

 • Afmetingen (Klok)

  55 x 330 x 145 (D x W x H)

 • Gewicht (Controller)

  1,5 KG

 • Gewicht (Klok)

  3,2 KG

Video

Aftelklok bestellen

Professionele aftelklok met bedieningspaneel voor presentaties bij zakelijke evenementen zoals congres of seminar.

€ 95,00 excl. BTW