Splitter SDI

Blackmagic Design Mini Converter SDI Distribution 4K

Voor het splitten van SDI signalen naar diverse weergave apparaten. Maximaal 8 outputs.

35,00 excl. BTW

Splitter SDI

Soms is het nodig om diverse SDI signalen te versturen naar meerdere weergave apparaten, zoals TV schermen of beamers. Deze BlackMagic Design SDI Spliter heeft 1 input en maar liefst 8 outputs. Hiermee kunt u een inkomende SDI signaal opsplitsen naar 8 outputs. Deze kunt u vervolgens koppelen aan een TV scherm, beamer, opnameapparaat en/of andere aftak.

Door de zeer lage latency kunt u 8 identieke beelden weergeven, zonder dat er verschil tussen de beelden ontstaat. Dit is ideaal voor live evenementen, zoals presentaties, congressen en seminars.

Bekabeling

Om storingen te voorkomen raden wij aan om gebruik te maken voor hoogwaardige bekabeling. Het blijft altijd risicovol om video over lange afstanden te transporteren. Door het gebruik van zeer kwalitatieve bekabeling kun je dit risico uitsluiten en genieten van storingsvrije beelden. Mocht u niet beschikken over de juiste bekabeling, kunt u deze uiteraard bij ons huren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van advies.

Technische specificaties

 • Merk

  BlackMagic Design

 • Type

  Mini Converter SDI Distibution 4K

 • Stroomverbruik

  5 watt

 • Signaal In

  1x SD, HD or 6G-SDI

 • Signaal Uit

  8x SD, HD or 6G-SDI

 • Afmetingen Converter

  122 x 92 x 23 mm (L x B x H)

 • Gewicht Converter

  0,34 kg

Tips

Bekabeling

Het is raadzaam om er rekening mee te houden dat kwalitatieve bekabeling erg belangrijke is voor het uiteindelijke resultaat. Beschikt u niet over de juiste of kwalitatieve bekabeling? Dan raden wij aan bekabeling bij te huren.

Splitter SDI bestellen

Voor het splitten van SDI signalen naar diverse weergave apparaten. Maximaal 8 outputs.

€ 35,00 excl. BTW