SDI Haspel 50 meter

HD-SDI BNC Haspel (50 meter)

Speciaal voor het transporteren van video signaal over lange afstanden. Met deze SDI haspel bent u zeker van kwalitatieve verbinding.

30,00 excl. BTW

SDI Haspel 50 meter

Dien je een beamer of TV schermen te verbinden met een video mixer, laptop of mediaspeler over grote afstand of moet je simpelweg een camera aansluiten op een videomixer? Dan kun je hiervoor deze SDI haspel van 50 meter voor gebruiken.

Eigenschappen SDI

Video signaal transporteren over langere afstanden is altijd lastig. In tegenstelling tot audio en DMX signaal, wordt er bij video signalen veel meer data doorgegeven. Bovendien is hierdoor de kwaliteit van de kabel nog essentiëler. Deze coaxiale Belden 1694F kabel met BNC pluggen heeft een weerstand van 75 Ohm en is hiermee uiterst geschikt voor het transporteren van video signaal over een lange afstand. De maximale afstand is uiteraard afhankelijk van de resolutie en daarbij horende hoeveelheid data.

Aansluiting

Om problemen met aansluiten te voorkomen is het aan te raden om goed na te gaan wat de aansluitmogelijkheden zijn op de bron en de weergever. Niet alle apparaten zijn standaard uitgerust met SDI in- en uitgangen met BNC plug. Daardoor dient het SDI signaal soms omgevormd te worden van of naar HDMI. Dit is mogelijk met de mini converters van BlackMagic Design. Deze hebben wij immers in ons assortiment en kunt u vinden bij de gerelateerde items onderaan deze pagina. Hier treft u onder andere een converter om het signaal van HDMI om te vormen naar SDI, maar ook andersom. Een converter van SDI naar HDMI.

Technische specificaties

 • Merk

  Belden

 • Type

  1694F

 • Aansluiting

  BNC

 • Lengte

  50 meter

 • Weerstand

  75 Ohm

 • Gewicht

  7 kg

 • Afmetingen

  310 x 229 x 367 mm (B x D x H)

Tips

Kwetsbaar

Bekabeling voor video is van nature zeer kwetsbaar. Ondanks de zeer hoge kwaliteit is het raadzaam om de kabels altijd goed weg te werken of te voorzien van kabelmatten.

SDI Haspel 50 meter bestellen

Speciaal voor het transporteren van video signaal over lange afstanden. Met deze SDI haspel bent u zeker van kwalitatieve verbinding.

€ 30,00 excl. BTW