Pioneer CDJ-2000 Nexus

Wereldstandaard CDJ-2000 Nexus Media Speler

Het vlaggenschip van de Pioneer media spelers. Vol met mogelijkheden en tools om een optreden tot een daverend succes te maken.

70,00 excl. BTW

Pioneer CDJ-2000 Nexus

De Pioneer CDJ-2000 Nexus. Het vlaggenschip onder de media spelers van Pioneer. Werkelijk elke DJ met een redelijke hoeveelheid ervaring heeft deze speler op zijn of haar rider staan. Er gaat geen evenement voorbij, waarbij deze spelers niet in de DJ booth staan.

Eigenschappen CDJ-2000

Voor het afspelen van CD’s beschikt deze speler over een gleuf aan de voorzijde van de speler. Uiteraard is deze uitgevoerd zonder lade, zodat de DJ er tijdens het draaien niet tegenaan kan stoten met alle gevolgen van dien. In praktijk zal deze functie nog maar weinig gebruikt worden. Alles gaat tegenwoordig digitaal. Bovenop de speler zijn daarom een USB stick en SD kaart ingang gepositioneerd. De CDJ-2000 kan op deze ingangen overweg met bestanden in MP3, WAV, AIFF en AAC formaat. Mits de USB stick of SD kaart op basis van FAT32 is geformatteerd.

Rekordbox

Om echt alles uit deze speler te halen, doe je er slim aan om de muziekbestanden voorafgaand aan het optreden door Rekordbox te laten analyseren. Met Pioneer’s eigen programma kun je niet enkel bestanden analyseren en beheren, maar ook optredens voorbereiden. Muziekstukken kunnen bijvoorbeeld al worden voorzien van cue punten en loops. Hiermee is het ook mogelijk om in Rekordbox al specifieke hot cues aan te maken, welke bij het laden van het muziekstuk direct ook op de betreffende fysieke hot cues worden ingeladen.

DJ-Set met CDJ-2000

Uiteraard is het mogelijk om deze CDJ-2000 Nexus speler als aanvulling op een bestaande DJ-set te huren, maar in praktijk zal het vaak voorkomen dat je op zoek bent naar een complete DJ-set. Uiteraard is ook dat mogelijk. In onze DJ-set 3 zijn twee van deze Pioneer CDJ-2000’s gecombineerd met een Pioneer DJM-900 Nexus 2 mixer tot een complete DJ-set..

Particulieren

Houdt er rekening mee dat de Pioneer CDJ-2000NXS uitsluitend wordt verhuurd aan bedrijven en instellingen. Dit product is helaas niet particulier te huren. 

Technische specificaties

 • Merk

  Pioneer

 • Type

  CDJ-2000 Nexus

 • Stroomverbruik

  37 watt

 • Audio ingang

  CD, USB, SD

 • Audio uitgang

  RCA (Tulp)

 • Gewicht CDJ-2000 Nexus

  4,7 kg

 • Afmetingen CDJ-2000 Nexus

  320 x 405 x 106 mm (B x D x H)

 • Gewicht Transportkist

  7 kg

 • Afmetingen Transportkist

  375 x 520 x 150 mm (B x D x H)

Tips

Vocht

Deze spelers kunnen zeer slecht overweg met vocht. Zorg er daarom altijd voor dat er geen drankjes in de buurt staan van de CDJ's.

Video

Pioneer CDJ-2000 Nexus bestellen

Het vlaggenschip van de Pioneer media spelers. Vol met mogelijkheden en tools om een optreden tot een daverend succes te maken.

€ 70,00 excl. BTW