Schuko 3 meter

Schuko Verlengkabel 3 meter

Met zijn lengte van 3 meter een ideale verlengkabel voor het aansluiten van apparatuur. Vooral als je een bepaalde afstand net niet kan overbruggen.

0,45 excl. BTW

Schuko 3 meter

Bij het organiseren van een evenement ben je vaak niet bezig met de positie van stopcontacten op de locatie. Er zijn ten slotte belangrijkere zaken om je druk over te maken. Echter wil je de apparatuur wel op de gewenste plek kunnen opstellen. Het verplaatsen van apparatuur vanwege beperkingen met stopcontacten is niet professioneel en gaat ten koste van de kwaliteit. Het is daarom altijd handig om bij het organiseren van een evenement te beschikken over de juiste verlengkabel(s). Op deze manier kun je alle apparatuur op de gewenste plek opstellen en aansluiten voor het beste resultaat.

Eigenschappen Verlengkabel

De lengte van deze verlengkabel bedraagt 3 meter. Net zoals onze andere kabels uit deze categorie heeft deze kabel ook aders met een dikte van 2,5mm2. Dit lijkt misschien te robuust voor een kabel van deze lengte, maar heeft daadwerkelijke voordelen. Je zult tijdens evenementen verschillende lengte bekabeling door elkaar gebruiken. In die situatie zou het dus kunnen dat een 3 meter verlengkabel onderdeel is van een langere lijn. Overschrijd die lijn de 25 meter, dan is het gebruik van 2,5mm2 noodzakelijk (bij volle belasting).

Naast een veilige diameter van de aders, worden onze kabels ook jaarlijks voorzien van een NEN3140 keuring. Dit is verplicht voor elektrische arbeidsmiddelen die zakelijk worden ingezet. Je kunt er dus in ieder geval zeker van zijn dat er alles aan is gedaan om jou te voorzien van een hoge kwaliteit kabel.

Gebruik

Misschien heb je het wel eens gehoord, maar wij raden ten zeerste af om verlengkabels in opgerolde toestand te gebruiken. Wanneer je een stroomkabel opgerold gebruikt, kan deze namelijk minder goed warmte afstaan aan de omgeving. Dit leidt uiteindelijk tot meer weerstand en nog meer warmte. In het uiterste geval kan dit leiden tot het smelten van de mantel, kortsluiting en brand.

Is een lengte van 3 meter niet voldoende voor jouw toepassing en ben je op zoek naar een langere versie? Geen nood. Wij verhuren ook verlengkabels met een lengte van 5, 10 of 20 meter.

Technische specificaties

 • Merk

  Titanex

 • Type

  H07RN 3G2.5

 • Lengte

  5 meter

 • Kleur

  Zwart

 • Connector A

  Schuko Male

 • Connector B

  Stekkerblok 2-weg

 • Keuring

  NEN3140

 • Veiligheidsnorm

  IP44

 • Gewicht

  0,8 kg

Tips

Retourneren

Kabels worden door ons altijd keurig opgerold geleverd. Dit verlengt namelijk de levensduur en voorkomt schade tijdens transport. Wij verwachten uiteraard dat de gehuurde bekabeling in dezelfde hoedanigheid wordt geretourneerd.

Indoor gebruik

Deze bekabeling is enkel geschikt om binnen te gebruiken. Onze verlengkabels zijn niet beschermd tegen weersinvloeden en niet voldoende waterdicht.

Schuko 3 meter bestellen

Met zijn lengte van 3 meter een ideale verlengkabel voor het aansluiten van apparatuur. Vooral als je een bepaalde afstand net niet kan overbruggen.

€ 0,45 excl. BTW