Ballast Zandzak 10 kg

10 KG Trevira Ballast Zandzak

Hoogwaardige handgemaakte zandzakken, EU-gepatenteerd. Deze zandzakken zijn speciaal voor het gebruik als ballast ontwikkeld. Zeer geschikt voor het zekeren en vastleggen van verschillende objecten.

10,00 excl. BTW

Ballast Zandzak 10 kg

Bij veel evenementen is veiligheid essentieel. Als er ook maar één bezoeker verwacht wordt dien je hier simpelweg rekening mee te houden. Je kunt de veiligheid van gasten namelijk nooit in het geding laten komen. Veel apparatuur is erg geschikt voor gebruik tijdens evenementen. Deze zijn zo ontworpen dat je geen zorgen hoeft te hebben over de stabiliteit ervan. Ben je toch niet helemaal zeker over de stabiliteit? Dan kun je altijd overwegen om een zandzak te gebruiken om dit item te verzwaren. Bij filmproducties of andere opnames is het gebruik van een zandzak erg normaal. Veelal worden statieven extra verzwaard. Vanwege lange uitschuifbare buizen en vaak zware verlichting is extra stabiliteit gewenst. Je kunt een zandzak uiteraard ook gebruik voor het verzwaren van een truss constructie of buizenframe.

Eigenschappen Zandzak

Deze zandzak is vervaardigd uit uiterst duurzaam en brandvertragend materiaal. De buitenzijde van de deze zandzak ik gemaakt van zeer sterk en scheurvast, gekeurd Trevira 630 gr/m². Hierdoor heeft u geen verlies van zand en stof, omdat de zakken hoogfrequent geseald zijn. Let op dat je de zakken altijd op een verantwoorde manier gebruikt. Gebruik deze zandzakken bijvoorbeeld enkel bij het zekeren van een statief, truss of pipe & drape systeem. Zorg ervoor dat deze ballast ook niet ergens vanaf kan vallen. Toch op zoek naar zwaardere ballast voor het veilig plaatsen van een bijvoorbeeld een complete truss constructie in de buitenlucht? Bekijk dan onze ballastblokken van 450 kg per stuk.

Technische specificaties

 • Merk

  Folux

 • Type

  Bresser-BS1

 • Materiaal

  Trevira

 • Kleur

  Groen

 • Handgrepen

  2

 • Gewicht

  10 kg

 • Afmetingen

  30 x 50 x 10 mm (L x B x H)

Tips

Plaatsing

Plaats de zak niet in de buurt van scherpe items, om een lek te voorkomen.

Ballast Zandzak 10 kg bestellen

Hoogwaardige handgemaakte zandzakken, EU-gepatenteerd. Deze zandzakken zijn speciaal voor het gebruik als ballast ontwikkeld. Zeer geschikt voor het zekeren en vastleggen van verschillende objecten.

€ 10,00 excl. BTW