Truss Carré Gevlogen

Vierkante of rechthoekige gevlogen truss constructie.

Met deze truss constructie heeft u alle ruimte op de grond vrij, terwijl u toch ruimte heeft voor verlichting, spandoeken en decoratie.

220,00 excl. BTW

Truss Carré Gevlogen

Deze Carré truss constructie hangt gevlogen. Dit wil zeggen dat de constructie aan takels boven uw stand hangt. Hierdoor heeft u zoveel mogelijk standruimte vrij en bent u deze niet kwijt bent aan de poten van de constructie. Naast verlichting kan er ook reclame aan deze constructie worden gehangen.

Maten aanpassen

De truss constructie kunnen wij in elke maat maken. Truss is gemakkelijk per 29CM – 50CM en 100CM te verlengen, waardoor er een vierkant, rechthoek of andere vorm gemaakt kan worden. Dit huidige product is 7 x 5 mtr, maar dus erg makkelijk naar uw wensen aan te passen. De hoogte is tevens te bepalen (afhankelijk van de hoogte van de ruimte). We maken graag een maatofferte voor uw project.

Takelpunten

Bij alle constructies aan takels moet u rekening houden met de kosten van de ophangpunten. Deze verschillen per beurslocatie. Zo zijn de kosten van de Jaarbeurs Utrecht, Amsterdam RAI, EXPO Houten, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Brussel, EXPO Antwerpen allen anders. Bij de constructie zitten takels en truss. De ophangpunten kunnen wij voor uw stand aanvragen. Vraag daarom altijd om een maatofferte inclusief ophangpunten van de beurs voor een compleet plaatje. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.

Technische specificaties

  • Merk / Type Truss

    Prolyte H30V

  • Constructie bestaande uit:

    10x Prolyte H30V L200, 4x Prolyte H30V C003

  • Merk / Type Takels

    Verlinde VHR - 1000 KG - 10 mtr ketting

Tips

Standverlichting

Voeg eenvoudig schijnwerpers / spots toe via de gerelateerde items van deze pagina. 150 watt voor constructies op 3 meter hoogte, 400 watt spots voor 3 tot 7 meter hoogte.

Inhangen takels

Voor het inhangen van de takels is een hoogwerker en punten in het dak vereist. Mochten deze niet voorhanden zijn kan het zijn dat er meerkosten van toepassing zijn.

Video

Truss Carré Gevlogen bestellen

Met deze truss constructie heeft u alle ruimte op de grond vrij, terwijl u toch ruimte heeft voor verlichting, spandoeken en decoratie.

€ 220,00 excl. BTW