Truss Carré Gevlogen

Vierkante of rechthoekige gevlogen truss constructie.

Carré constructie, maar dan afgehangen van het dak van de locatie. Perfect als de grondruimte vrij moet blijven voor het plaatsen van bijvoorbeeld stoelen, producten of een podium.

220,00 excl. BTW

Truss Carré Gevlogen

Het wil soms voorkomen dat een truss constructie niet op de grond geplaatst kan worden. Grondruimte op een beurs is erg kostbaar en wij kunnen ons goed voorstellen dat je deze ruimte zo goed mogelijk wilt benutten voor het plaatsen van producten. Maar wat dacht je van een congres. Een staande constructie zal voor sommige bezoekers een enorme belemmering zijn. Deze beperkt het zicht op het podium, waardoor er simpelweg minder publiek in de zaal aanwezig kan zijn. Allemaal niet ideaal. Om je te ontdoen van deze nadelen kun je in plaats van een staande constructie ook kiezen voor het ophangen ervan. Hierbij wordt de constructie afgehangen van het dak van de locatie. Storende poten of beperkte zichtlijnen behoren hiermee tot de verleden tijd. Er zijn echter wel andere zaken om rekening mee te houden.

Takels

Bij beurzen kun je namelijk niet zomaar takels aan het dak van de beurshal bevestigen. Als iedereen dat doet is er geen controle meer op de totale dakbelasting en zou het gebouw kunnen instorten. Daarvoor dien je takelpunten met bijhorende belasting aan te vragen bij de organisatie. Op deze manier houden zij controle over wat er aan de dakconstructie komt te hangen. Deze aanvraag kunnen wij uiteraard voor je verzorgen, maar houd er rekening mee dat de beursorganisatie extra kosten in rekening brengt voor het aanvragen van deze hangpunten.

Bij congressen is dit niet aan de orde. Ook hier dien je uiteraard rekening te houden met de maximale dakbelasting, maar vaak ben je de enige gebruiker van de locatie of zaal. Er is dus geen organisatie die toeziet op wat er aan het dak komt te hangen. Echter dien je ook hierbij – naast de kosten van de materialen – rekening te houden met extra kosten. De takels kunnen namelijk enkel met een hoogwerker bevestigd worden aan de dakconstructie. Afhankelijk van de hoogte van de locatie is een bepaalde hoogwerker noodzakelijk. De kosten daarvoor variëren hierdoor ook. Meer weten? Vraag ons gerust om advies voor jouw specifieke situatie.

Truss

Deze set bestaat uit alle benodigde truss en takel materialen voor een constructie van 7 meter breed en 5 meter diep. De hoogte is met behulp van de takels volledig naar wens in te stellen. De takels kunnen op maximaal 10 meter hoog bevestigd worden. Uiteraard zijn de afmetingen van de constructie door het gebruikt van truss volledig naar wens aan te passen.

Bij beurzen en congressen wordt voor een goede zichtbaarheid vaak verlichting gebruikt. Via de gerelateerde items onderaan deze pagina kun je naar wens verlichting toevoegen. Bij beurzen raden wij het gebruik van een van de floodlights aan. Bij congressen kun je beter kiezen voor een theaterspot met een warmere lichtbundel. Niet helemaal zeker over de juiste verlichting voor jouw toepassing? Neem gerust contact met ons op.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  10x L200, 4x C003

 • Afmetingen

  7 x 5 x 0,3 meter (L x B x H)

Tips

Verlichting

Op zoek naar de juiste verlichting voor jouw evenement? Via de gerelateerde items onderaan deze pagina voeg je eenvoudig spots toe. Maatwerk? Neem gerust contact met ons op.

Hoogwerker

Voor het bevestigen van takels aan het dak van de locatie is een hoogwerker vereist. Deze is niet inbegrepen in de prijs. Het type hangt namelijk af van de hoogte van het dak.

Video

Truss Carré Gevlogen bestellen

Carré constructie, maar dan afgehangen van het dak van de locatie. Perfect als de grondruimte vrij moet blijven voor het plaatsen van bijvoorbeeld stoelen, producten of een podium.

€ 220,00 excl. BTW