Krachtstroom 32A Verdeler

Showtec PSU-3202 MKII Powerdistributor

Voor het opsplitsen van een 32A krachtstroom aansluiting naar bruikbare stroomgroepen van 230V. Voorzien van zowel schuko als 16A CEE aansluitingen voor ultieme vrijheid.

25,00 excl. BTW

Krachtstroom 32A Verdeler

Het gebruik van krachtstroom bij evenementen is doorgaans erg fijn. Je hebt een nagenoeg afgekaderde stroomaanvoer en hoeft niet bang te zijn dat jan-en-alleman apparaten gaan aansluiten op jouw infrastructuur. Anders is dat bij het gebruik van ‘normale’ stopcontacten, waarbij op evenementenlocatie graag gebruik wordt gemaakt. Even snel de telefoon opladen via het dichtstbijzijnde stopcontact of even de laptop aan het stroomhangen vanwege de kapotte accu. Als iedere deelnemer van het evenement dat doet stijgt het stroomverbruik. Is jouw apparatuur op dezelfde stroomgroep of groepen aangesloten, dan kan het zomaar gebeuren dat het gevraagde vermogen te veel is en de zekering de stroomtoevoer stopt. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom adviseren wij altijd het gebruik van krachtstroom met krachtverdeler.

Krachtstroom Aansluiting

 Veel evenementenlocatie beschikken wel over een 32A krachtstroom aansluiting. Natuurlijk is dit niet de grootste en krachtigste, maar voldoende om veel evenementen te kunnen voorzien van hun behoefte aan voldoende stroom. Je herkent deze aansluiting aan de karakteristieke rode kleur en 5 polen. Ook is altijd op de aansluiting vermeld dat het gaat om een 32A aansluiting.

Echter kun je audiovisuele apparatuur niet direct aansluiten op deze krachtstroomaansluiting. Deze levert 400V en apparatuur is doorgaans enkel geschikt om te gebruiken op 230V. Om deze 400V op te splitsen is een speciale krachtverdeler noodzakelijk. Deze splitst de krachstroom namelijk op naar meerdere aansluitingen van 230V, waardoor je apparatuur wel veilig kunt aansluiten.

32A Krachtverdeler

Natuurlijk kunnen wij je helpen bij het huren van deze krachtverdeler. Deze verdeelkast heeft een aantal verschillende aansluitingen. Om te beginnen is deze voorzien van een 32A stekker om aan te sluiten op de krachtstroom aansluiting van de locatie. Wat betreft de uitvoer zijn er verschillende mogelijkheden. Op de voorzijde zitten namelijk twee 16A CEE krachtstroom aansluitingen. Als je hiervan gebruik maakt wordt de krachtstroom aansluiting eigenlijk door de midden gedeeld en kan je alsnog gebruik maken van 400V. Op de achterzijde tref je 6 ‘normale’ schuko aansluitingen. Deze kun je gebruiken om rechtstreeks audiovisuele apparatuur op aan te sluiten.

Ben je naast deze krachtverdeler ook op zoek naar een krachtstroomkabel van 10 of 20 meter? Dan kun je hiervoor uiteraard ook bij ons terecht. Klik op de link of bekijk deze kabels hieronder bij de gerelateerde items.

Technische specificaties

 • Merk

  Showtec

 • Type

  PSU-3202 MKII

 • Kleur

  Grijs

 • Connector A

  32A CEE 5P Male

 • Connector B

  32A CEE (1x), 16A CEE (2x), Schuko (6x)

 • Keuring

  NEN3140

 • Veiligheidsnorm

  IP20

 • Gewicht

  10,2 kg

 • Afmetingen

  65,1 cm × 55,6 cm × 28,3 cm (B x D x H)

Krachtstroom 32A Verdeler bestellen

Voor het opsplitsen van een 32A krachtstroom aansluiting naar bruikbare stroomgroepen van 230V. Voorzien van zowel schuko als 16A CEE aansluitingen voor ultieme vrijheid.

€ 25,00 excl. BTW