Noodverlichting

Showtec Emergency Exit Sign

Heeft u wel gedacht aan de veiligheid van uw bezoekers? Zijn de nooduitgangen goed aangegeven? Met deze noodverlichting ben je zeker van een goede kenbaarheid van de nooduitgangen.

10,00 excl. BTW

Noodverlichting

Heb je bij het organiseren van het evenement wel gedacht aan de veiligheid van de bezoekers? Vaak worden locaties helemaal omgebouwd om een ultiem resultaat te creëren. Overal worden trussen, doeken, lampen, speakers en schermen opgehangen. Hierdoor zijn vaak de bestaande nooduitgangen en de signalering ervan afgeschermd. Bezoekers weten dan niet welke kant ze op moeten bij een noodsituatie. Deze noodverlichting maakt jouw congres of conferentie een stuk veiliger. Je kunt namelijk aangeven waar de nooduitgangen zijn gepositioneerd.

Werking

Deze noodverlichting is voorzien van twee beugels voor het ophangen van deze signalering. Afhankelijk van de situatie zul je deze op een bepaalde manier moeten monteren. Afhangen van een truss? Dat kan. Met het gebruik van staalkabels en sliders kun je deze op iedere gewenste hoogte afhangen. Montage op pipe & drape? Kan uiteraard ook. Hiervoor geldt hetzelfde principe. Met staalkabels en sliders hang je de noodverlichting op de gewenste hoogte.

Voor de werking van de noodverlichting zit er aan ieder bordje een stekker. Deze stekker kun je op twee manieren gebruiken. Als je de noodverlichting continu ingeschakeld wilt hebben dien je deze op het stroomnet aan te sluiten. Gaat de verlichting dan direct branden? Dan heb je het goed aangesloten. Je kunt de verlichting ook pas laten inschakelen als de stroom per ongeluk uitvalt. Dan dien je de stekker 180 graden gedraaid in het stopcontact te stoppen. Nu zal de noodverlichting niet direct gaan branden, maar opladen. In deze situatie zal de noodverlichting inschakelen als de stroom uitvalt. Met de opgeladen accu zal de verlichting dit ongeveer 30 minuten volhouden. In ieder geval voldoende om de ruimte veilig te kunnen ontruimen.

Technische specificaties

 • Merk

  Showtec

 • Type

  Emergency Exit Sign

 • Stroomverbruik

  9,3 watt

 • Accuduur

  30 minuten

 • Type Verlichting

  LED 5050 SMD

 • Opwarmtijd

  Geen

 • Gewicht Bordje

  1,03 kg

 • Afmetingen Bordje

  302 x 150 x 52 mm (B x H x D)

 • Gewicht Transportkist

  7 kg

 • Afmetingen Transportkist

  400 x 300 x 400 mm (L x B x H)

Tips

Verplicht

Bij publieksevenementen is het verplicht de nooduitgangen goed aan te geven. Deze bordjes zorgen ervoor dat deze nooduitgangen goed zichtbaar zijn voor de bezoekers.

Accu

Deze bordjes beschikken over een accu. Deze zorgt ervoor dat de nooduitgangen ook zichtbaar zijn als de stroom uitvalt.

Video

Noodverlichting bestellen

Heeft u wel gedacht aan de veiligheid van uw bezoekers? Zijn de nooduitgangen goed aangegeven? Met deze noodverlichting ben je zeker van een goede kenbaarheid van de nooduitgangen.

€ 10,00 excl. BTW