XLR 20 meter

XLR 3P Male/Female 20 meter

De langste XLR signaalkabel uit ons assortiment. Ideaal voor het overbruggen van grote afstanden en geschikt om te gebruiken voor het aansturen van speakers en verlichting.

2,00 excl. BTW

XLR 20 meter

Waarschijnlijk heb je ze al eens eerder gezien op een evenement. Van die kabels met 3 pinnen aan de ene kant en 3 gaten aan de andere kant van de kabel. Als je niet dagelijks met audiovisuele techniek bezig bent, is het uiteraard logisch dat je niet exact weet wat voor kabel dit is. Deze kabel met 3 pinnen op de plug zijn typische signaalkabel. In basis geven deze XLR kabels signaal door, waarmee het apparaat weet wat het moet doen. Je kunt deze kabels zowel toepassen voor audio als verlichting.

Eigenschappen XLR

Onze XLR kabels zijn vervaardig van Tasker C128 kabel. Deze kabel is speciaal ontwikkelt voor gebruik tijdens evenementen. Anders dan in huis wordt een kabel bij evenementen namelijk veel heftiger belast. Sowieso worden deze kabels vaak op- en afgerold, waar kabels eigenlijk niet voor zijn bedoeld. Tijdens de opbouw staat er altijd wel iemand op of komt deze onverhoopt klem te zitten. Een kabel krijgt het in de evenementenindustrie dus zwaar te verduren. Gelukkig kan deze kabel wel tegen een stootje. Hetzelfde geldt voor de pluggen. De connectoren op de uiteinden van de XLR kabel zijn van Neutrik. Zij maken simpelweg de meest robuuste pluggen en hiermee zijn deze zeer goed voor gebruik op verschillende locaties. Dag in, dag uit.

Gebruik

Als je kabels bij ons huurt ga je er natuurlijk van uit dat de kabels netjes en verzorgd worden aangeleverd. En dat is terecht. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staat en controleren de kabels voor uitlevering altijd uitvoerig. Wij verwachten van jou als huurder dat de gehuurde bekabeling na afloop van de huurperiode ook weer netjes opgerold en schoon bij ons retour komt. Is dit niet het geval? Dan zijn we helaas genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen. In de huurprijs van deze kabels zijn deze kosten namelijk niet meegenomen.

Is een XLR kabel van 20 meter te lang voor het doeleinde dat jij voor ogen hebt? Bekijk dan onze kortere versie van 10, 5 of 3 meter.

Technische specificaties

 • Merk

  Tasker

 • Type

  C128

 • Lengte

  20 meter

 • Kleur Kabel

  Zwart

 • Kleur Connectoren

  Zwart

 • Connector A

  XLR Male

 • Connector B

  XLR Female

 • Gewicht

  1,10 kg

Tips

Korte Lengte?

Heb je een kabel nodig met een kortere lengte? Voor de verhuur van de 3, 5 of 10 meter XLR kabel kijkt je onderaan deze pagina bij gerelateerde producten.

AES/EBU

Wil je AES/EBU signalen doorgeven? Dan is deze kabel daar helaas niet geschikt voor vanwege het ontbreken van de typische weerstand 110 Ohm

XLR 20 meter bestellen

De langste XLR signaalkabel uit ons assortiment. Ideaal voor het overbruggen van grote afstanden en geschikt om te gebruiken voor het aansturen van speakers en verlichting.

€ 2,00 excl. BTW