Vierkant Truss T-Stuk 4-Weg

Prolyte H30V C020

Bij complexere truss constructies biedt deze Prolyte H30V C020 hoek uitkomst. Deze 4-weg hoek geeft je de mogelijkheid meer trussen te laten samenkomen dan andere hoekstukken.

15,00 excl. BTW

Vierkant Truss T-Stuk 4-Weg

Truss van Prolyte heeft zich al jaren bewezen in de evenementensector en doet dat nog steeds. In tegenstelling tot andere leveranciers kregen zij het voor elkaar om de meest betrouwbare en belastbare truss te ontwikkelen die geschikt is voor de meeste evenementen. Deze alom bekende vierkante 30-er truss wordt te pas en onpas gebruikt. Deze H30V truss – waarbij de ‘H’ voor heavy staat – is sterker dan alternatieven van concurrenten. Simpel gezegd maakt dit het ontwerpen van constructies makkelijker. Er hoeven minder verstevigen aan gebracht te worden en het toekomen van extra steunpoten of hangpunten is minder snel nodig. Deze truss kan je koppelen met de zogenoemde conische couplers. Door gebruik te maken van deze toelopende koppelingen, kun je een veilige verbinding garanderen. De pinnen – welke nodig zijn voor het verbinden van de trussdelen – zijn eveneens conisch. In eerst instantie schuif je deze makkelijk in het gat, maar er is steeds meer kracht nodig om deze goed vast te krijgen. Met een hamer zorg je ervoor dat deze stevig in de coupler worden gedrukt, waarna het zaak is om de pin te zekeren met een borgveer. Op deze manier kan de pin er niet meer uit.

Prolyte H30V Truss

Deze 4-weg hoek is bekend onder de naam C020. Je kunt discussiëren of dit een hoekstuk is of een T-stuk met extra aansluiting. Echter verandert dat niets aan de toepassing van deze hoek. Met maar liefst vier aansluitingen is deze hoek zeer geschikt bij gebruik in complexere constructies. Het is dan ook lastig om uit te leggen in wat voor type constructies dit hoekstuk gebruikt kan worden. De mogelijkheden lopen zover uiteen. Een goed voorbeeld is het gebruik in een all around constructie. Dit is een carre constructie met een extra laag. Je creëert als het ware een extra verdieping onder het dak. De constructie bestaat dan uit 8 liggers – waarvan er steeds 2 boven elkaar zijn gepositioneerd – en 4 poten. Houd je bij gebruik van dit hoekstuk toch een aansluiting over of kom je er één te kort? Bekijk dan onze andere hoekstukken. Wij hebben ongetwijfeld een hoekstuk wat beter bij je past, zoals een 2-weg hoek, 3-weg hoek, 3-weg T-stuk, 4-weg kruis of 5-weg kruis.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Hoek

  C020

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppelsysteem

  CCS6

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Gewicht

  9,51 kg

 • Afmetingen

  710 x 500 x 500 mm (B x H x D)

Tips

Pinbox

Vergeet niet dat er voor het bevestigen van trussen speciale conische pinnen nodig zijn. Via de gerelateerde items onderaan deze pagina voeg je deze gemakkelijk toe aan je aanvraag.

Video

Vierkant Truss T-Stuk 4-Weg bestellen

Bij complexere truss constructies biedt deze Prolyte H30V C020 hoek uitkomst. Deze 4-weg hoek geeft je de mogelijkheid meer trussen te laten samenkomen dan andere hoekstukken.

€ 15,00 excl. BTW