Truss gevlogen

Truss opgehangen aan handtakels.

Aan deze truss aan takels kunt u verlichting, spandoeken en decoratie ophangen.

75,00 excl. BTW

Truss gevlogen

Het ophangen van truss aan takels boven de ruimte die u wilt benutten heeft als groot voordeel dat u geen truss poten op de vloer heeft rusten. Toch kunt u de truss gebruiken voor het ophangen van verlichting, decoratie en spandoeken.

Deze truss is 7 meter lang en kan naar lengte eenvoudig aangepast worden per secties van 29CM, 50CM of 100CM. Doordat het geheel aan takels hangt is de hoogte variabel aan te passen aan uw wens. Houd er rekening mee dat de takels in het dak van uw evenementenlocatie komen te hangen. De huurprijzen zijn uitsluitend voor het materiaal, eventuele toelages vanuit uw evenementenlocatie zijn hierbij niet inbegrepen.

Wij helpen u graag de takelpunten aan te vragen bij de locatie. Zoals bijvoorbeeld; Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Brussel, EXPO Antwerpen of andere locaties.

Belasting

Houdt u rekening met de maximale belasting? Wij helpen u graag dit uit te rekenen zodat u weet dat u zeker weet dat u de constructie niet overbelast.

Technische specificaties

  • Merk / Type Truss

    Prolyte H30V

  • Constructie bestaande uit:

    3x Prolyte H30V L200, 1x Prolyte H30V L100

  • Merk / Type Takels

    Verlinde VHR - 1000 KG - 10 mtr ketting

Tips

Hoogwerker / Ophangen takels

Zorg dat er een hoogwerker ter plekke is voor het ophangen van de takels. Is dit niet het geval, nemen wij graag contact met uw evenementenlocatie op voor de installatie van de takels.

Verlichting

Standverlichting / beursverlichting toevoegen aan uw gevlogen truss? Voeg eenvoudig schijnwerpers / spots toe via de gerelateerde items op deze pagina.

Video

Truss gevlogen bestellen

Aan deze truss aan takels kunt u verlichting, spandoeken en decoratie ophangen.

€ 75,00 excl. BTW