Hoofdtelefoon versterker

Behringer PRO-8 HA8000 Headphone Amplifier

Hoofdtelefoon versterker en splitter. Deze hoofdtelefoon versterker kan je gebruiken om signaal naar 8 verschillende hoofdtelefoons te sturen. Je kan de volume individueel per hoofdtelefoon bedienen.

45,00 excl. BTW

Hoofdtelefoon versterker

Het wil wel eens voorkomen dat er meerdere personen via een koptelefoon mee moeten luisteren met bijvoorbeeld instructies bij een evenementen, cues op een regie of backstage. Deze koptelefoon versterker kan overweg met 2 separate inputs. Je hebt de mogelijkheid om per output zelf te kunnen bepalen naar welke van de inputs je wilt luisteren.

Deze hoofdtelefoon versterker beschikt over acht onafhankelijke ouputs. Op de voorzijde van dit apparaat kun je naast de keuze van de input ook het volume van de hoofdtelefoon per kanaal bepalen.

Dit is natuurlijk wel zo prettig als je meerdere mensen met hun eigen koptelefoon na hetgeen luisteren. Ieder gehoor is anders en wil graag op het gewenste geluidsniveau naar de audio kunnen luisteren. Tevens zijn alle acht kanalen voorzien van een nauwkeurige LED indicator, zodat het volume ook visueel afleesbaar is.

Vragen of het gebruiken of de toepasbaarheid van deze hoofdtelefoon versterker? Neem gerust contact met ons op.

Technische specificaties

 • Merk

  Behringer

 • Type

  PRO-8 HA 8000 Hoofdtelefoon Versterker

 • Stroomverbruik

  10 watt

 • Inputs

  2 (Jack 6,3 mm)

 • Outputs

  8 (Jack 6,3 mm)

 • Afmetingen

  483 x 217 x 45 mm (B x D x H)

 • Afmetingen transportkist

  541 x 635 x 185 mm (B x D x H)

 • Gewicht

  2,4 KG

 • Gewicht (inclusief transportkist)

  12,5 KG

Tips

Toepasbaarheid

Naast de toepasbaarheid bij backstrage of regie doeleinde. Kun je deze hoofdtelefoon versterker ook goed gebruiken bij het bekijken van een filmpje in kleine gezelschappen

Aansluitingen

Deze gehele hoofdtelefoon versterker beschikt over jack 6,3 mm aansluitingen. Let er goed op dat de koptelefoons hier ook over beschikken. De kleine jack 3,5 mm kan hier enkel met een speciale adapter op worden aangesloten.

Video

Hoofdtelefoon versterker bestellen

Hoofdtelefoon versterker en splitter. Deze hoofdtelefoon versterker kan je gebruiken om signaal naar 8 verschillende hoofdtelefoons te sturen. Je kan de volume individueel per hoofdtelefoon bedienen.

€ 45,00 excl. BTW