Pioneer DJM-450

Basis DJ mixer

Leuke instap DJ mixer van Pioneer met vergelijkbare indeling, gevoel en kwaliteit als de grotere Pioneer DJ mixers.

25,00 excl. BTW

Pioneer DJM-450

Heb je geen behoefte aan de toeters en bellen op de grotere Pioneer mixers, dan is deze Pioneer DJM-450 DJ mixer zeer geschikt voor jou. Deze basis mixer beschikt over 60mm faders, 3-bands equalizer, microfoonaansluiting en effectenbak. Hiermee wordt deze mixer voornamelijk ingezet voor drive-in shows, kleine feestjes en beginnende DJ’s. Ideaal om bekend te raken met mixen en de indeling van een Pioneer mixer. Deze mixer mag dan zeer compact zijn, dit apparaat maakt wel gebruik van de standaard Pioneer onderdelen welke ook in de duurdere versies gebruikt worden.

Aansluitingen

Deze Pioneer mixer is voorzien van een reeks poorten om verschillende type kabels te kunnen ontvangen. Zo bevindt zich aan de achterzijde van de DJ mixer 2 XLR uitgangen om je speaker of versterker op aan te sluiten. Gebruik je een set met meerdere dj spelers? Dan is er voor zowel links als rechts een Line ingang beschikbaar. Met de huidige digitale mogelijkheden wilt een DJ altijd bestanden van de computer op de DJ mixer kunnen afspelen. Via een USB 2.0 aansluiting kan je jouw laptop direct op je mixer aansluiten. Tot slot is het ook mogelijk om een microfoon aan te sluiten. Wel zo fijn om je publiek aan te kunnen spreken bij de kleinere feestjes en drive-in shows.

DJ Set

Uiteraard is het ook mogelijk om deze DJ mixer in een complete set te huren. In onze DJ-set 1 is deze mixer samen met een tweetal XDJ-700 spelers opgenomen. Met de 2 mixers erbij ben je in staat om nummers naadloos in elkaar over te laten lopen. Ook leent deze set zich prima uit voor het afspelen van achtergrond muziek op kleinere feestjes zoals borrels en verjaardagen.

Technische specificaties

 • Merk

  Pioneer

 • Type

  DJM-450

 • Audio uitgang

  XLR

 • Audio ingang

  RCA

 • Stroomverbruik

  30 watt

 • Gewicht DJM-450

  3,2 kg

 • Gewicht transportkist

  4 kg

 • Afmetingen DJM-450

  230 x 320 x 108 mm (B x D x H)

 • Afmetingen transportkist

  320 x 450 x 190 mm (B x D x H)

Tips

Vocht

Wees altijd erg voorzichtig met drankjes in de DJ booth. DJ mixers kunnen niet tegen vochtigheid en zijn absoluut niet waterdicht. Het vocht zal hierdoor direct in de mixer lopen, waarna deze direct onherstelbare schade zal aanrichten. Directe uitval van de apparatuur is niet uitgesloten.

Basic DJ Booth

Een DJ heeft een goede stabiele ondergrond nodig voor zijn of haar mixers en spelers. Met deze basic booth ben je op de verjaardagfeestjes voorzien van net afgerukte DJ booth die makkelijk en snel op te zetten is.

Video

Pioneer DJM-450 bestellen

Leuke instap DJ mixer van Pioneer met vergelijkbare indeling, gevoel en kwaliteit als de grotere Pioneer DJ mixers.

€ 25,00 excl. BTW