Astera AX1 PixelTube Set

Astera AX1 PixelTube Set (8 stuks)

Complete set met maar liefst 8 Astera AX1 PixelTubes. Ideaal te gebruiken als sfeerverlichting bij evenementen. Of als verlichting voor een TV of video opname in een studio.

200,00 excl. BTW

Astera AX1 PixelTube Set

Deze Astera AX1 Pixeltube Set. Een ontzettend veelzijdige en krachtige draadloze LED tube set, welke op tal van evenementen als sfeerverlichting kan worden ingezet.

Sfeerverlichting

Je kunt deze LED tubes bijvoorbeeld inzetten als geïntegreerde sfeerverlichting in een decor van een studio, of hangend in het dak van een locatie bij een afterparty. Heb je al gedacht aan extra licht bij het doen van een film of video opname? En wat dacht je van sfeerverlichting bij gala diner? De mogelijkheden zijn eindeloos. Vanwege de ingebouwde accu kunen deze draadloze pixeltubes volledig vrij ingezet worden. Je zit nu eenmaal niet verbonden aan een stroom- of signaalkabel.

Draadloos

Vanwege het volledige draadloze functioneren, kunnen deze tubes overal worden ingezet en weggewerkt. Voor zowel het functioneren als de aansturing zijn geen kabels nodig. De tubes kunnen zelfs 20 uur onafgebroken draadloos functioneren. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je simpele programma’s of vaste kleuren makkelijk en snel instellen. Wil je de tubes uitgebreider aansturen, dan is het toekomen van een AsteraBox vereist. Hiermee maak je tal van nieuwe mogelijkheden beschikbaar, maar hierover lees je meer bij de AsteraBox zelf.

Accessoires

De Astera AX1 PixelTubes zitten verpakt in een speciaal uitgeruste pelicase. Deze case is naast het transporteren van de draadloze sfeerverlichting ook de plek waarin ze opgeladen worden. Via de meegeleverde stroomkabel kun je de tubes op de netspanning aansluiten, waarna ze in 7 uur tijd weer volledig klaar voor gebruik zijn.

Tevens tref je in deze pelicase tal van accessoires welk het gebruiken of monteren van de LED tubes veel makkelijker maken. Wij leveren per LED tube een driepoot mee. Hiermee kun je de tubes altijd snel en makkelijk rechtop plaatsen. Per buis leveren wij tevens 2 speciale klemmen, welke om de buis heen klemmen. Hiermee kan je de tube bijvoorbeeld aan een wand monteren of plafond. Voor het afhangen van de tubes worden er per tube 2 ringen meegeleverd. Deze kun je in de uiteinden van de tubes bevestigen, waaraan je de LED buis kan afhangen van een truss of buizenframe. Tevens worden er per tube 2 spigots meegeleverd. Deze kun je bevestigen aan de meegeleverde buisklemmen, maar ook in het einde van de LED buis. Zoals waarschijnlijk bekend kunnen deze spigots uitstekend gebruikt worden in samenwerking met de alom bekende Manfrotto SuperClamps.

Technische specificaties

 • Merk

  Astera

 • Type

  AX1 Wireless Pixeltube

 • Type LED verlichting

  28W - RGBW - 695 Lm

 • Strobe

  0 - 25 Hz

 • Beam Angle

  180 Graden

 • Batterij

  LG Chem Lithium-ion

 • Batterij duur

  20 uur

 • Batterij Oplaadtijd

  7 uur

 • Bediening

  CMRX - W-DMX - AsteraBox

 • IP Rating

  IP65

 • Gewicht AX1 Pixeltube

  1 kg

 • Afmeting AX1 Pixeltube

  Ø42 x 1035mm

 • Gewicht transportkist

  8,8 kg

 • Afmeting transportkist

  1147 x 443 x 157 mm (L x B x H)

Tips

Losse verhuur

Heeft u maar enkele PixelTubes nodig of geen veelvoud van 8? Geen zorgen, u kunt gewoon het exacte aantal PixelTubes bij ons huren. Losse tubes voegt u makkelijker toe via de gerelateerde items onderaan deze pagina.

AsteraBox

De PixelTubes worden standaard geleverd met een infrarood afstandsbediening, waarmee je de LED tubes op iedere gewenste kleur kan instellen. Behoeft aan meer mogelijkheden voor de aansturing ervan? Voeg dan een AsteraBox toe.

Video

Astera AX1 PixelTube Set bestellen

Complete set met maar liefst 8 Astera AX1 PixelTubes. Ideaal te gebruiken als sfeerverlichting bij evenementen. Of als verlichting voor een TV of video opname in een studio.

€ 200,00 excl. BTW