Cuelux Lightingconsole

Cuecable + Laptop + Behringer BCF 2000

Complete lichtsturing voor DMX gestuurde verlichting. Ondersteund maximaal 512 kanalen en 48 fixtures.

40,00 excl. BTW

Cuelux Lightingconsole

Heb je enige ervaring met het aansturen van lichteffecten door middel van een lichtsturing? Wil jij je een volledig eigen lichtshow creëren? Dan is de Cuelux software ideaal.

Software

Cuelux is software van Visual Productions voor het aansturen van lichteffecten op basis van DMX. Cuelux is in staat maximaal 512 kanalen aan te sturen. Dit is voldoende voor iedere kleine tot gemiddelde show. De software is zowel beshickbaar voor Mac OSX als Windows gebruikers en is volledig gratis te downloaden. Dit maakt het mogelijk om tijdens de voorbereidingen al de hele show voor te bereiden, zonder te beschikken over de benodigde hardware. Voor het aansturen van lichteffecten met Cuelux is namelijk de  USB-naar-DMX-verloopkabel van Visual Productions vereist. Cuelux is geschikt voor het aansturen van LED, intelligent licht, dimmers, lasers en vele andere effecten.

Werking

Cuelux is net als lichtsturingen van andere merken, gebaseerd op het zogeheten cuelist systeem. Een Cuelist bestaat uit verschillende lichtstanden (cues). Door deze standen op een juiste manier af te spelen, ontstaat een volledige show. Het grote voordeel van deze software is de eenvoud van het programmeren.
Het is raadzaam om er rekening mee te houden dat wij het gebruik van deze specifieke software afraden voor onervaren technici. Om goed gebruik te kunnen maken van deze software is kennis over de werking van armaturen, aansturen met DMX en programmeren van lichtsturingen.

Met dit complete pakket kun je een volledig eigen lichtshow creëren. Neem voor het selecteren van de juiste lampen zeker een kijkje in onze grote assortiment. In de rental shop tref je onder ander: draadloze LED-spots, moving heads, scans, lasers, sunstrips, blinders, stroboscopen en conventionele spots. 

Wilt u weten of Cuelux geschikt is voor uw specifieke situatie of meer informatie over het aansturen van lichteffecten met behulp van DMX. Neem gerust contact met ons op.

Technische specificaties

 • Merk

  Visual Productions

 • Type

  Visual Productions Cuelux Visual Cuecable DMX software-interface

 • Aansluitingen

  USB 2.0 & XLR 3-polig

 • Aantal kanalen

  512

 • Gewicht

  5 KG

 • Afmeting

  400 x 600 x 500 mm

Tips

Ervaring

Wij raden aan Cuelux alleen te gebruiken met een gedegen kennis van professionele verlichting, DMX en lichtsturingen.

Video

Cuelux Lightingconsole bestellen

Complete lichtsturing voor DMX gestuurde verlichting. Ondersteund maximaal 512 kanalen en 48 fixtures.

€ 40,00 excl. BTW