Beamerscherm 220″ (558 cm)

AV Stumpfl Monoblox 32 220" (558 cm)

Zeer groot projectiescherm voor grote locaties of evenementen met veel bezoekers.

205,00 excl. BTW

Beamerscherm 220″ (558 cm)

Zeer grote beamerscherm voor grote producties en evenementen met beamer.  Door het gepatenteerde systeem is dit projectiescherm, ondanks zijn grote, zeer snel en eenvoudig op- en af te bouwen. Hiervoor heeft u zelfs geen gereedschap nodig. U klapt het frame uit, bevestigt het gewenste projectiedoek met de drukknopen, koppelt de poten met de meegeleverde bouten. Het scherm is volledig klaar voor gebruik. Door gebruik te maken van een licht elastisch projectiedoek en drukknopen, wordt het scherm onder een spanning aan het frame bevestigd. Een zeer strak scherm zonder bobbels en vouwen is het resultaat.

Standaard leveren wij dit beamerscherm met een opzicht scherm. Dit betekent dat u het scherm vanaf de voorkant (publiekszijde) kunt projecteren. Hiermee haalt u het maximale resultaat uit de beamer. Door gebruik te maken van een wit projectieoppervlak en directe projectie gaat er geen energie verloren. Het kan wel nadelig zijn dat de beamer tussen of achter het publiek geplaatst moet worden voor een mooi beeldvullend resultaat.

Doorzichtig Scherm

Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van een doorzicht scherm. Met dit scherm projecteert u vanaf de achterzijde van het scherm. Dit scherm laat exact de juiste hoeveelheid licht door, zodat u perfect de projectie kunt zien, maar geen hinder ondervindt van het licht uit de beamer. Met deze manier van projecteren heeft u geen last van een beamer tussen of achter het publiek. Deze kunt u netjes achter het scherm opstellen. Voor een beeldvullend resultaat heeft u wel voldoende afstand nodig tussen de beamer en het scherm. Daarnaast gaat er energie verloren, omdat de beamer door het scherm heen moet projecteren. Vaak is hiervoor een sterkere beamer nodig dan bij een opzicht projectie.

Dit scherm heeft een breedte van 508 cm en een hoogte van 294 cm. Door de zwarte rand van 10 cm rondom is het netto projectieoppervlak 488 x 274 cm (breedte x hoogte). Het scherm heeft een beeldverhouding van 16:9 en is hiermee uitermate geschikt voor HD breedbeeld projecties.

Weet u niet zeker of dit beamerscherm past bij uw evenement of wilt u advies over een geschikte beamer? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Technische specificaties

 • Merk

  AV Stumpfl

 • Type

  Monoblox 32

 • Schermdiagonaal

  558 cm

 • Afmeting Scherm

  508 x 294 cm

 • Afmeting Projectieoppervlak

  488 x 274 cm

 • Verhouding

  16:9

 • Gewicht Projectiescherm

  31 kg

 • Gewicht Transportkoffer

  15 kg

 • Afmetingen Transportkoffer

  134 x 38 x 37 cm (L x B x H)

Tips

Omgevingslicht

Voor een optimaal resultaat is verduistering van de locatie essentieel. Beamers hebben doorgaans veel moeite met de felheid van daglicht. Om kleuren en helderheid van de projectie goed tot zijn recht te laten komen is verduistering essentieel.

Video

Beamerscherm 220″ (558 cm) bestellen

Zeer groot projectiescherm voor grote locaties of evenementen met veel bezoekers.

€ 205,00 excl. BTW