DJ Set 2

2x Pioneer XDJ-700 + 1x Pioneer DJM-900 Nexus 2

Professionele DJ set met de bekende Pioneer indeling. Hierdoor kan iedere DJ overweg met de uitgebreide mogelijkheden van deze DJ set.

115,00 excl. BTW

DJ Set 2

Deze DJ set borduurt voort op de goede eigenschappen van zijn kleinere broer, de DJ set 1. Deze set beschikt over een uitgebreidere mixer, waardoor deze meer mogelijkheden biedt voor het creëren van de ideale overgang of mix tijdens een optreden. Met de techniek van de wereldstandaard Pioneer DJM-900 Nexus 2 mixer aan boord is deze DJ set ideaal geschikt om in te zetten tijdens bedrijfsfeesten of afterparty’s.

Pioneer DJM-900 Nexus 2 Mixer

Behoeft deze mixer nog uitleg? Al jaren staat deze mixer aan de top. Het is ook niet voor niets dat deze mixer de wereldstandaard wordt genoemd. Iedere enigszins bekende DJ heeft deze mixer op zijn of haar rider staan. Deze mixer is op de klassieke Pioneer wijze opgebouwd. Hierdoor heeft de DJ zeer goed overzicht en zijn alle functies direct binnen handbereik. Zoals gebruikelijk beschikt de mixer over 4-kanalen, 3-bands equalizer, effectensectie en aparte DJ monitor uitgang. Wil je meer informatie over deze mixer? Bekijk dan eens de productpagina van de DJM-900.

Pioneer XDJ-700 Speler

Deze Pioneer XDJ-700 speler vormt de perfect middenweg tussen de essentiële benodigdheden voor een kwalitatief optreden en het mega uitbreiden vlaggenschip van Pioneer. Hierdoor ontstaat een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding voor deze DJ-set. Door middel van de klassieke Pioneer opbouw kan iedere DJ ook op de compacte XDJ-700 spelers snel zijn weg vinden. De cue, play en loop knoppen zitten namelijk op gebruikelijke wijze gemonteerd op de behuizing. Het touchscreen van deze spelers maakt knoppen uit het verleden nutteloos en geeft tevens ruimte om het scherm nog groter te maken dan op zijn voorgangers. Behoefte aan meer informatie over deze speler? Bekijk dan de productpagina.

DJ Set

Uiteraard wordt deze DJ set geleverd met alle bijhorende bekabeling. Ieder apparaat is uiteraard voorzien van een bijhorende voedingskabel. De spelers zijn tevens voorzien van een RCA en ethernet kabel, zodat deze op de mixer aangesloten kunnen worden. Net zoals de uitgebreide CDJ-2000 zijn ook deze XDJ-700 spelers aan elkaar te linken. Dit maakt het mogelijk om op beide spelers dezelfde USB stick uit te lezen. Zelfs als deze niet in die betreffende speler gestopt. Tip: Voor het uitlezen van de USB-stick is een FAT32 bestandsindeling vereist. Anders kunnen de XDJ-700 spelers de USB-stick helaas niet uitlezen. Controleer dus goed of deze op de juiste manier is geformatteerd. Weet je niet zeker of de DJ overweg kan met de DJ-set of draait de DJ normaal op CDJ-2000 spelers? Onze DJ-set 3 is uitgerust met enkel wereldstandaard apparatuur, waarmee iedere DJ overweg kan.

Technische specificaties

 • Merk

  Pioneer

 • Type Mixer

  DJM-900NXS2

 • Type Speler

  XDJ-700

 • Stroomverbruik mixer

  30 watt

 • Stroomverbruik speler

  30 watt

 • Gewicht mixer

  8 kg

 • Afmetingen mixer

  333 x 414 x 107 mm (B x D x H)

 • Gewicht transportkist mixer

  7 kg

 • Afmetingen transportkist mixer

  375 x 520 x 150 mm (B x D x H)

 • Gewicht speler

  3,3 kg

 • Afmetingen speler

  238 x 308 x 79 mm (B x D x H)

 • Gewicht transportkist speler

  1,7 kg

 • Afmetingen transportkist speler

  375 x 520 x 150 mm (B x D x H)

Tips

Vochtigheid

Wees altijd erg voorzichtig met drankjes in de buurt van de DJ-set. Mixers en spelers kunnen niet tegen vochtigheid en zijn absoluut niet waterdicht. Het vocht richt direct onherstelbare schade zal aan, waardoor direct uitval van de apparatuur niet is uitgesloten.

Video

DJ Set 2 bestellen

Professionele DJ set met de bekende Pioneer indeling. Hierdoor kan iedere DJ overweg met de uitgebreide mogelijkheden van deze DJ set.

€ 115,00 excl. BTW