Spraak Microfoon

Sennheiser E835

Professionele microfoon voor de DJ of MC. Deze Sennheiser E835 heeft een zeer goed verstaanbaarheid in rumoerige ruimtes.

5,00 excl. BTW

Spraak Microfoon

De Sennheiser E835 een zeer degelijke en robuuste microfoon, welke in te zetten is voor tal van doeleinden. Veelal komt deze microfoon het beste tot zijn recht bij spraak of stemversterking. Qua presentaties lijkt deze erg veel op de Shure SM58 microfoon. Echter is deze microfoon minder gevoelig en presenteert deze beter in rumoerige ruimtes. Dit maakt de Sennheiser E835 uitermate geschikt voor DJ’s en MC’s. Met een XLR kabel is deze erg makkelijk aan te sluiten op een DJ mixer of P.A. mengtafel.

Vanwege veel herrie op het podium of in de DJ booth dient de Sennheiser E835 deze randgeluiden goed te filteren. Dit maakt deze Sennheiser E835 zeer geschikt voor een optreden van een DJ of MC.

Sennheiser is een gerenommeerd merk met al jaren een uitstekende reputatie en uiterst succesvolle producten. Daarmee geniet Sennheiser vaak de voorkeur van DJ’s, MC’s en artiesten. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor Shure of AKG microfoons.

 

Technische specificaties

 • Merk / Type

  Sennheiser E835

 • Type microfoon

  Dynamische vocal microfoon

 • Aansluiting

  XLR (3pins)

 • Frequentie response

  40 Hz tot 16.000 Hz

 • Afmeting microfoon

  48 x 180 mm (Ø x L)

 • Gewicht microfoon

  330 g

Tips

Microfoon statief

Voor DJ's die ook MC'en is het onhandig om de microfoon in de hand te moeten houden. Hiervoor kun je eenvoudig, via de gerelateerde items, een microfoonstatief toevoegen.

Kabel

Standaard wordt deze microfoon geleverd zonder kabel. Uiteraard is het mogelijk een geschikte kabel mee te leveren, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Video

Spraak Microfoon bestellen

Professionele microfoon voor de DJ of MC. Deze Sennheiser E835 heeft een zeer goed verstaanbaarheid in rumoerige ruimtes.

€ 5,00 excl. BTW