Krachtstroom 32A 20 meter

CEE 32A 5P Male/Female 20 meter

32A krachtstroom kabel met een lengte van 20 meter. Ideaal te gebruiken in situaties waarbij de aansluiting niet op de juiste plek is gepositioneerd of waar 63A krachtstroom verder onderverdeeld moet worden.

8,00 excl. BTW

Krachtstroom 32A 20 meter

Organiseer je een evenement, dan moet je ook rekening houden met het totale stroomverbruik van alle apparatuur. Met toename van elektronische apparaten, moet ook steeds meer voorzien worden in stroom. Neem bijvoorbeeld telefoons en laptop’s. Tijdens evenementen zie je steeds meer deelnemers halverwege de dag vragen om een oplaadpunt. Bij kleine evenementen kun je prima de audiovisuele techniek en een paar laptop’s aansluiten op een normaal stopcontact. Dienen er echter meer telefoon en laptop opgeladen te worden tijdens het evenement, dan is het gebruik van krachtstroom aan te raden.

32A Krachtstroom

Deze krachtstroom kabel heft een lengte van 20 meter en is hiermee ideaal om de aansluiting naar de gewenste plek te brengen. Vaak zijn krachtstroom aansluitingen namelijk niet op een ideale plek gepositioneerd. Ook kun je deze kabel gebruik voor het onderverdelen van een aansluiting met meer ampèrage, zoals een 63A of 125A aansluiting.

Deze verlengkabel is vervaardigd uit neopreen kabel van Titanex. Deze kabel is zeer soepel en robuust en daarmee zeer geschikt om te gebruiken tijdens evenementen. Het laat zich namelijk makkelijker in allerlei hoeken en bochten leggen, maar is niet kwetsbaar als iemand er per ongeluk op gaat staan. Intern is deze kabel voorzien van 5 aders met een dikte van 6mm2. Ideaal om de maximale hoeveelheid stroom over een lange afstand te kunnen verplaatsen.

Aansluiting

Er zijn verschillende soorten krachtstroom aansluitingen. Afhankelijk van de hoeveelheid stroom die maximaal door de groepen kan stromen, wordt de dikte van de kabel hierop afgestemd. De connectoren zijn hier ook op afgestemd. Op deze manier zijn alle krachtstroom pluggen wel rood, maar variëren deze wel. Een 16, 32, 63 en 125A connector kan je dus niet op elkaar aansluiten. De diameter van de plug en de pinnen zijn namelijk anders. Bekijk dus eerst altijd goed de benodigde aansluiting alvorens je de krachtstroom kabel besteld.

Deze kabel heeft een lengte van 20 meter. Is deze te lang voor jouw toepassing? Bekijk dan onze versie met een lengte van 10 meter.

Technische specificaties

 • Merk

  Titanex

 • Type

  H07RN 5G6

 • Lengte

  20 meter

 • Kleur

  Zwart

 • Connector A

  32A CEE 5P Male

 • Connector B

  32A CEE 5P Female

 • Keuring

  NEN3140

 • Veiligheidsnorm

  IP44

 • Gewicht

  16,0 kg

Krachtstroom 32A 20 meter bestellen

32A krachtstroom kabel met een lengte van 20 meter. Ideaal te gebruiken in situaties waarbij de aansluiting niet op de juiste plek is gepositioneerd of waar 63A krachtstroom verder onderverdeeld moet worden.

€ 8,00 excl. BTW