Enkele Buis 100 cm

Prolyte Single Tube L100 T48-CC0100CC

Buis met conische koppelingen met een lengte van 100 cm. Zeer geschikt om outriggers mee te creëren of te gebruiken als schoor voor het verstevigen van een constructie.

1,00 excl. BTW

Enkele Buis 100 cm

Het gebruik van een enkele buis is zeer geschikt als aanvulling van een grote constructie. De single tube is van nature niet heel geschikt om een hele constructie mee te creëren. Deze aluminium pijp heeft namelijk een veel lagere belastbaarheid dan een doorgaans gebruikte vierkante truss. Truss beperkt zich daarentegen tot het creëren van rechte of hoekige constructie. Het monteren van speakers, verlichting of andere techniek is daardoor beperkt tot plekken waar deze truss exact uitkomt. De enkele buis kan juist zorgen dat verlichting of speaker op een specifieke plek komen te hangen. Door bijvoorbeeld deze buis dwars over een truss heen te scaffen of door deze buis als verlengstuk te gebruiken van een truss.

Eigenschappen Enkele Buis

Deze single tube heeft een lengte van 100 cm en is voorzien van conische koppelingen. Hiermee is deze buis ideaal te gebruiken als verlengstuk van andere Prolyte onderdelen met het CCS6 koppelsysteem. Op deze manier kun je deze aluminium pijp dus ook uitstekend gebruiken als verlengstuk van een vierkante of driehoekige truss. Truss uit de 30-er serie van Prolyte is namelijk ook voorzien van deze koppelingen, waardoor combineren geen enkel probleem is. Ook is het onderling koppelen van deze buizen mogelijk. Hiermee kun je iedere lengte zo exact mogelijk benaderen. Kom je met het combineren van meerdere van deze buis nog niet tot de gewenste lengte? Geen nood. Wij hebben ook andere lengtes single tube beschikbaar, zoals een versie van 50 cm, 2 meter en zelfs 3 meter. Deze zijn vanzelfsprekend allen voorzien van conische koppelingen.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  T48-CC150CC

 • Kleur

  Aluminium

 • Lengte

  100 cm

 • Diameter

  48,3 mm

 • Wanddikte

  3 mm

 • Gewicht

  1,33 kg

Tips

Belasting

Wil je een constructie aanvullen met deze single tubes? Houd dan al rekening met de belasting van deze buizen. Deze is veel minder dan de maximale belasting van truss.

Schoren

Deze single tube is perfect inzetbaar voor het schoren van een constructie. Hiermee ontlast je de hoekstukken, waardoor de kans op schade kleiner wordt.

Video

Enkele Buis 100 cm bestellen

Buis met conische koppelingen met een lengte van 100 cm. Zeer geschikt om outriggers mee te creëren of te gebruiken als schoor voor het verstevigen van een constructie.

€ 1,00 excl. BTW