Microfoon Tafel Statief

Konig & Meyer 23325 Microphone Table Stand

Wil je een microfoon gebruiken in een setting waarbij men aan tafel zit? Dan kan dit microfoon tafel statief uitkomst bieden. Dit microfoonstatief is te combineren met praktisch elk type microfoon.

5,00 excl. BTW

Microfoon Tafel Statief

Ben je bezig met het organiseren van een podcast, talkshow of debat waarbij sprekers aan tafel zitten? Dan kun je gebruik maken van dit speciale microfoon tafelstatief. Dit statief heeft namelijk de perfecte eigenschappen voor plaatsing op tafel. Het is compact, voorzien van een nette voet met trillingdemper en een in hoogte verstelbare staander. Met dit tafel statief laat je dus niets aan het toeval over voor een kwalitatieve opname, livestream of evenement. Je kunt dit microfoonstatief tevens gebruiken in situaties waar een zeer lage plaatsing gewenst is, zoals bij een kickdrum of een gitaarversterker.

Gebruik Tafelstatief

Het tafelstatief bestaat uit twee onderdelen. Een chique ronde baseplate van zo’n 2 kg. Deze is uitgevoerd met een rubberen trillingdemper aan de onderzijde. Stoot een spreker per ongeluk tegen de tafel, dan zal je dit hiermee niet horen via de microfoon. Op deze baseplate is een staander geplaatst welke in hoogte instelbaar is van 22 tot 35 cm. Hiermee kun je de hoogte van de microfoon altijd aanpassen op de hoogte van de tafel of lengte van de spreker.

Komt dit microfoon tafelstatief toch niet helemaal overeen met hetgeen dat je zoekt? Bekijk dan eens onze andere microfoon statieven. Bij ons kun je ook terecht voor het huren van statieven met of zonder hengel, maar ook voor het huren van speciale statieven voor zwanenhals microfoons.

Technische specificaties

 • Merk

  Konig & Meyer

 • Type

  23325

 • Schroefdraadgrootte

  3/8 inch

 • Materiaal

  Staal

 • Instelbare hoogte

  21,7 - 34,7 cm

 • Lengte hengel

  0 cm

 • Gewicht

  2,46 kg

Tips

Podcast

Wil je dit tafelstatief gebruik voor de opname van een podcast? Perfect. Vergeet dan ook niet het gewenste type microfoon te huren. Deze vind je bij microfoons op de geluid pagina.

Microfoon Tafel Statief bestellen

Wil je een microfoon gebruiken in een setting waarbij men aan tafel zit? Dan kan dit microfoon tafel statief uitkomst bieden. Dit microfoonstatief is te combineren met praktisch elk type microfoon.

€ 5,00 excl. BTW