Industriele Ventilator

Industrial Stage Fan

Deze krachtige ventilator kunt u inzetten voor optredens en evenementen. Bijvoorbeeld voor het verspreiden van de rook of special effects.

17,50 excl. BTW

Industriele Ventilator

Deze industriële ventilator kan je voor allerlei doeleinden inzetten. Je kunt hierbij denken aan verkoeling op een podium, als verspreider van rook van de rookmachine of om confetti net wat langer in de lucht te kunnen houden. Daarmee is deze ventilator voor veel middelgrote evenementen uitstekend geschikt. De ventilator is te kantelen en daarmee kan je dus de hoek van de luchtstroom bepalen. Houdt er rekening mee dat een ventilator van dit formaat de nodige decibellen produceert. Voor koeling op kantoren of als special effect tijdens filmopnames waarbij het geluid wordt opgenomen is deze ventilator dus niet stil genoeg.

DMX Ventilator of Industriële Ventilator?

In onze verhuurshop heeft u wellicht gezien dat wij nog een type ventilator aanbieden. Het grote verschil tussen de twee is tweeledig. Ten eerste, produceert de industriële ventilator een krachtige, brede maar minder subtiele windstroom. Bij de DMX ventilator is dit precies andersom. Daarnaast produceert de industriële ventilator meer geluid dan de DMX variant. De DMX variant is tevens op afstand via DMX protocol te bedienen, waar dat bij de industriële variant niet mogelijk is. Samengevat, afhankelijk van het het type evenement en aan de hand van de eigenschappen van de twee verschillende opties is dus het juiste type ventilator te kiezen.

Bediening

Deze ventilator is lichtgewicht en eenvoudig te bedienen. Achterop het apparaat zit een draaiknop gepositioneerd, waarmee je windkracht kan instellen in 3 standen. Door de draaiknoppen aan de zijkant van het apparaat te gebruiken, kan je de ventilator kantelen in de gewenste hoek. De industriële ventilator is niet op DMX te gebruiken.

Technische specificaties

 • Merk

  Perel

 • Type

  SF-150

 • Snelheid 1

  730 rpm (120W)

 • Snelheid 2

  820 rpm (145W)

 • Snelheid 3

  1100 rpm (200W)

 • Ventilator blad diameter

  60 cm

 • Gewicht Ventilator

  26 kg

 • Afmetingen Ventilator

  720 mm x 270 x 750 mm (L x B x H)

Tips

Rook

Rook verspreiden gaat perfect met een ventilator. Plaats deze voor of achter de rookmachine en de rook zal zich sneller verspreiden door de ruimte.

Video

Industriele Ventilator bestellen

Deze krachtige ventilator kunt u inzetten voor optredens en evenementen. Bijvoorbeeld voor het verspreiden van de rook of special effects.

€ 17,50 excl. BTW