SuperWall Small

ATOMIC Modular Systems SuperWall 6,3 x 2,9 meter (B x H)

Compacte vrijstaande SuperWall voor het aankleden van ieder evenement. Opgebouwd uit speciale panelen van ATOMIC Modular Systems.

2.300,00 excl. BTW

SuperWall Small

Ben je bezig met het organiseren van een evenement, zoals een congres, seminar, workshop of persconferentie? Dan kan het soms lastig zijn om een unieke uitstraling of de juiste sfeer te creëren. Veelal ben je waarschijnlijk bekend met materialen als pipe & drape, backdrops en uplighters, maar een unieke uitstraling creëer je hier niet mee. Gelukkig hebben wij het personaliseren van jouw evenement eenvoudig gemaakt. Onder dit motto ‘Packs small, Plays big’ heeft ATOMIC Modular Systems een veelzijdig systeem ontwikkeld wat op oneindig veel manieren kan worden ingezet. Je kan eindeloos combineren met verschillende soorten panelen, waardoor een uniek resultaat standaard gegarandeerd is.

ATOMIC Modular Systems

Het behoeft misschien wat uitleg. ATOMIC Modular Systems is een product wat je op basis van vierkante witte panelen constructies en structuren laat creëren. Deze panelen zijn in beschikbaar in verschillende designs. 2D, 3D, dichte en open versies. Hiermee kun je dus perfect gepersonaliseerde achterwanden creëren voor bij een congres of persconferentie, maar je kunt het uiteraard ook gebruiken voor het aankleden van een lobby in een hotel of netwerkborrel. Met behulp van verschillende koppelingen zijn de panelen op verschillende manieren aan elkaar te verbinden. Hiermee ontstaan dus ook verschillende vormen. En dat alles volledig zonder gereedschap!

Een ander belangrijk punt van ATOMIC Modular Systems is de ‘zero waste’ eigenschap. Aangezien alle panelen en accessoires steeds opnieuw te gebruiken zijn blijft er nooit afval over aan het einde van het evenement. Ten opzichte van ouderwetse houtbouw veel duurzamer en een veel kleinere belasting op het milieu.

Verlichting

Op het eerste gezicht lijken deze panelen misschien geen toegevoegde waarde te hebben, maar met behulp van verlichting komen de panelen echt tot leven. Door middel van het combineren van panelen en verlichting, zijn er allerlei kleuren en sferen mogelijk. Veelal wordt de SuperWall vanuit binnen verlicht. Echter kun je de SuperWall ook van buiten aanlichten, waardoor een zeer dynamisch effect ontstaat. De verlichting is nog niet inbegrepen bij dit product. Dit heeft alles te maken met de vele mogelijkheden. Afhankelijk van de gewenste uitstraling maken wij graag een specifiek plan voor jouw situatie.

Mogelijkheden ATOMIC Modular Solutions

Deze setup bestaat uit een vrijstaande SuperWall van 11 panelen breed en 5 panelen hoog. Dit komt neer op respectievelijk 6,3 meter breed en 2,9 meter hoog. Aan de voorzijde is deze muur voorzien van design panelen naar keuze. De achterzijde van deze muur is voorzien van vlakke dichte panelen. Uiteraard zijn er tal van verschillende vormen en designs mogelijk. Zie deze prijs dan ook meer als indicatie en neem gerust contact met ons op voor het passend voorstel voor jouw evenement. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan ook onze grotere versie van de SuperWall of neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Technische specificaties

 • Merk

  ATOMIC Modular Systems

 • Type

  SuperWall Small

 • Verlichting

  Exclusief – Vraag naar de mogelijkheden

 • Afmetingen SuperWall Small

  6,3 x 2,9 x 0,57 meter (B x H x D)

 • Afmetingen Transportkist

  120 x 80 x 90 cm (L x B x H)

Tips

Verlichting

Om de panelen van ATOMIC Modular Systems echt tot leven te laten komen is goede verlichting essentieel. Aangezien de verlichting afgestemd wordt op het gewenste resultaat is dit nog niet inbegrepen in de prijs. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Zero Waste

De materialen van ATOMIC zijn continu herbruikbaar. Na afloop van ieder evenement is er tevens geen afval. Zero Waste dus. Een milieuvriendelijker decor bestaat niet!

Video

SuperWall Small bestellen

Compacte vrijstaande SuperWall voor het aankleden van ieder evenement. Opgebouwd uit speciale panelen van ATOMIC Modular Systems.

€ 2.300,00 excl. BTW