Magic FX Power Drop Set

Complete set van 10x Magic FX Power Drop

Met behulp van dit spectaculaire valdoek systeem creëert u op een zeer betrouwbare en gemakkelijke manier een onvergetelijke onthulling of opening.

200,00 excl. BTW

Magic FX Power Drop Set

Deze Magic FX Power Drop Set is een compleet valdoek systeem voor het creëren van spectaculaire onthullingen of openingen. Door het zeer betrouwbare en volledig automatische systeem kunt u met één druk op de knop een doek van grote hoogte laten vallen.

Door voorafgaand aan de komst van de bezoekers de afscherming gereed te hebben en de spanning richting de onthulling op te voeren, creëert u een zeer spectaculaire opening of onthulling. Het Magic FX Power Drop systeem werkt zeer eenvoudig. Door de Power Drops te voorzien van stroom (normale 230V spanning) zal het doek direct ontgrendeld worden, waardoor deze met een sierlijke val de grond zal bereiken.

Iedere Magic FX Power Drop is voorzien van een haakje, waaraan u een doek met metalen ring kunt bevestigen. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van de gewenste kleur doek. U kunt hiervoor het opmerkingen-veld van het aanvraagformulier gebruiken.
Is uw doek niet voorzien van ringen? Geen nood. Met behulp van speciale gordijnklemmen is het ook mogelijk om doeken zonder ringen aan de Magic Power Drops te bevestigen.

Om te garanderen dat het doek valt tijdens de onthulling is het noodzakelijk om te Power Drops niet verder 1 meter uit elkaar te hangen. Hierdoor wordt de kracht op alle Power Drops evenredig verdeeld en zal het systeem het doek gegarandeerd laten vallen.
Naast een evenredige onderlinge afstand van maximaal 1 meter is het ook noodzakelijk dat de Power Drops op exacte identieke hoogte worden bevestigd. Doorgaans wordt hiervoor gebruik gemaakt van truss. Met dit modulaire systeem kunt de exact de gewenste constructie bouwen voor het bevestigen van het valdoek systeem. U kunt hierbij denken aan een goalpost of gevlogen truss.

Standaard is deze set van 10 Magic FX Power Drops van een controller om het doek te laten vallen. Om het onthullings- of openingsmoment nog spectaculairder te maken, kunt u een grote rode drukknop huren. Met een triomfantelijke druk op de knop zal het doek sierlijk naar beneden. U voegt deze rode lanceerknop gemakkelijk toe bij de gerelateerde producten aan de rechterzijde.

Technische specificaties

 • Merk

  Magic FX

 • Type

  Power Drop

 • Aantal

  10

 • Stroomverbruik (totaal)

  1000 watt

 • Gewicht Power Drop (per stuk)

  1,5 kg

 • Gewicht Transportkist (per 10 stuks)

  7 kg

 • Maximaal belastbaar gewicht (per stuk)

  20 kg

 • Afmetingen Power Drop (per stuk)

  76 x 74 135 mm (B x D x H)

 • Aansturing

  Powercon In (Blue), Powercon Out (Grey)

 • Maximale afstand (tussen de Power Drops)

  1 meter

Tips

Afstand

U dient er rekening mee te houden dat de onderlinge afstand tussen de Magic FX Power Drops maximaal 1 meter is. Hierdoor wordt de kracht op de diverse Magic FX Power Drops evenredig verdeeld en zal het doek gegarandeerd vallen.

Testen

Voordat de configuratie volledig op hoogte is voor de onthulling, is het raadzaam om het systeem voorafgaand alvast te testen. Eventuele storingen kunt u dan nog verhelpen.

Video

Magic FX Power Drop Set bestellen

Met behulp van dit spectaculaire valdoek systeem creëert u op een zeer betrouwbare en gemakkelijke manier een onvergetelijke onthulling of opening.

€ 200,00 excl. BTW